Få Emilia Clarkes bedste råd til skønhedsrutinen

Den 36-årige GOT-stjerne giver sine bedste råd, hvad angår skønhed og pleje – indefra og udefra.

Hvordan plejer du din hud indefra og udefra?

"At pleje min hud indefra involverer altid mine venner. Det er den tid, hvor jeg føler, jeg kan være mig selv og føler mig empowered og lykkelig – de er mine go-to guruer. Derudover er søvn og meditation enormt vigtigt for mig. Hvis jeg er stresset, reagerer min hud, uanset hvad jeg spiser. Derfor dyrker jeg yoga, og så mediterer jeg hver morgen og aften for at minimere mit stressniveau."

"Når jeg skal pleje min hud udefra kræver det en god nats søvn, hvilket jeg ikke altid er garanteret. Min hud reagerer i de perioder, hvor jeg arbejder konstant. Det handler både om, at min hud bliver udsat for en masse forskellige produkter og skidt. Hovedsageligt har jeg brugt cleanse, toner samt moisturizer morgen og aften – og så mener jeg, når jeg siger, at Moisture Surge fra Clinique er den bedste moisturiser i verden. Særligt for min hud, der tenderer til at være tør og sensitiv – den formår at skabe den helt rette balance."

"Teksturen er noget af det bedste ved produktet. Moisture Surge 100H er næsten som en gel, når man ser den i bøtten. Men når man påfører den, er den så drøj, at man ikke behøver så meget af den – og så er der SPF i, hvilket må være en af de største fordele."

Hvilke tre makeupprodukter har du altid med i tasken?

"Når der er tale om makeup-produkter, har jeg altid min mascara fra Clinique med. Når alt andet fejler, skal du bare tage en masse mascara på – så kan du vitterligt ikke gå galt i byen. Makeup-artisterne siger altid 'du bruger så meget mascara!', og jeg elsker det. Så det ændrer sig ikke. Derfor er den med garanti i min taske."

"Hvis der var plads, ville jeg også altid have min Moisture Surge med mig. Den bidrager med den perfekte glød, og man kan nærmest bruge den som en highlighter, hvilket jeg er helt vild med. Skal jeg ud til en middag, vil jeg altid medbringe en flydende eyeliner. Det er ofte det første, der begynder at forsvinde i løbet af aftenen – men det er også et af de produkter, der giver ekstra meget til et look."

Hvilket hudplejeprodukt har gjort den største forskel for din hud?

"Jeg lyder som en plade med hak i – men det er klart Moisture Surge. Før jeg indledte mit samarbejde med Clinique, gav de mig et udvalg af produkter, som jeg kunne teste, før vi lavede den første kampagne, og Moisture Surge virkede oprigtigt på min hud. Den er virkelig transformativ for de, der har tør og sensitiv hud. Den bidrager med alt, du har brug for, og den føles ikke for tyk i konsistensen."

"Sidst men ikke mindst sværger jeg til min jade roller!"

Hvis du kunne give et hudplejeråd til dig selv som 15-årig, hvad ville det så være?

"Keep it simple! Du behøver ikke at overgøre din makeup, og du kan ikke gemme dig bag din eyeliner. Jeg plejede at have virkelig meget eyeliner på. Jeg tror, at jeg prøvede at forsvinde bag den."

Hvad er det bedste skønhedtip, du nogensinde har fået?

"Det alle har hørt mig sige tusindvis af gange før er, at min mor sagde, jeg aldrig måtte plukke mine øjenbryn – det er det mest langtidsholdbare råd. Så jeg tager mig rigtig godt af mine bryn. Selv styler jeg dem altid kun med en børste med en smule farve på, men makeup-artisterne har det med at farver mine bryn meget mere, end jeg nogensinde selv ville gøre."

"Det nyeste råd jeg har fået kom fra en af mine yndlingsmakeup-artister, der fortalte mig, at du kan skabe det perfekte flick på en eyeliner, når du fjerner en del af den. Uanset hvordan du påfører din eyeliner, kan du altid skabe den perfekte flick med det du fjerner – du skal bare bruge den slags vatpind, som har en spids."