Jessica hart er Triumps nye kampagnemodel, Få modellens skønheds og træningstips
© Triumph

Få topmodellen Jessica Harts bedste skønheds- og træningstips

I forbindelse med Triumphs seneste kampagne, har vi fået et eksklusivt interview med kampagnemodellen, som både er sundheds- og makeupentusiast

Den 30-årige model Jessica Hart er især kendt for sin smukke og veltrænede figur, og derfor er hun et perfekt match til undertøjsfirmaet Triumphs seneste kampagne.

Sloganet lyder “find the one for every you,” hvorfor kampagnen viser flere forskellige sider af smukke Jessica Hart, som ifølge sig selv både rummer modellen Jessica, makeupentusiasten, motionsfanen og hende Jessica, som bare helst vil lægge på sofaen.

Vi har fået et eksklusivt interview med den australske model, som deler sine bedst tips inden for både træning, makeup, og hvordan man som kvinde opnår følelsen af selvtillid og 'empowerment'.

KAMPAGNENS BUDSKAB LYDER ‘FIND THE ONE FOR EVERY YOU’. FØLER DU OGSÅ, AT DIN PERSONLIGHED RUMMER FLERE FORSKELLIGE UDGAVER AF DIG?

“Kampagnens budskab er virkelig godt, og jeg kan godt lide det, fordi jeg selv kender til følelsen af at rumme mange forskellige facetter og udgaver af mig selv.

Én dag er jeg i gang med at posere foran kameraet og føler meget meget selvsikker. Andre gange føler jeg mig meget tøset, og nogle dage slapper jeg helt af og har lagt mit jeg-står-foran-kameraet-ansigt væk, og tit føler jeg mig også sporty.

Jeg er virkelig godt tilpas med alle de forskellige sider af mig selv, og det synes jeg, føles ‘empowering’. Det er fantastisk at arbejde sammen med et undertøjsfirma, der forstår og er opmærksom på, hvor mange forskellige roller en kvinde indholder, og som tilbyder noget til alle.”

Jessica Hart for Triumph
© Triumph

HVORNÅR FØLER DU DIG MEST SELVSIKKER OMKRING DIN KROP, OG HAR DU NOGLE GODE RÅD TIL, HVORDAN MAN SOM KVINDE BLIVER MERE 'EMPOWERED' og SELVSIKKER?

“Jeg synes, at de mest smukke kvinder er dem, der er selvsikre og simpelthen bare hviler i sig selv. Jeg ved, det er lettere sagt end gjort, men bare ved at være den bedste udgave af dig selv kan du opnå dette. Jeg tror også, at det at have empati og integritet gør kvinder mere smukke, ligesom individualitet og originalitet.”

HVORDAN FORBEREDER DU DIG TIL ET RØD LØBER-EVENT ELLER EN VIGTIG KAMPAGNE SOM DENNE?

“Generelt kan jeg godt lide at træne og spise sundt (med at par få snydedage her og der), men fordi jeg træner så meget, føler jeg mig konstant klar og forberedt. Jeg vågner aldrig op og tænker: 'Uh åh, jeg skal bare tabe mig fem kilo.' Jeg kan godt lide at bevare en konstant balance.”

© Triumph

HAR DU NOGLE SÆRLIGE SKØNHEDSRUTINER TIL AT HOLDE HUDEN SMUK OG SUND?

“Udover at drikke en masse vand og spise en masse frugt og grøntsager, så bruger jeg dagligt en mild ansigtsskrub, fugtighedscreme og solcreme.”

HVAD ER DIT FAVORIT MAKEUPLOOK?

“Less is more! Og så highlighter til at skabe en naturlig glød.”

© Triumph

HVAD ER DIT BEDSTE SKØNHEDSRRÅD?

“Find ud af, hvad der virker og passer bedst til netop din hudtone og dine ansigtstræk, og lær at fremhæve dine kindben og at bruge en lækker balm ved forskellige punkter i dit ansigt, såsom brynbenet, som vil give en naturlig glød og et løft til ansigtet.”

UDOVER AT VÆRE MODEL, ER DU OGSÅ GRUNDLÆGGER AF MAKEUPFIRMAET LUMA COSMETICS. HVORFOR STARTEDE DU LUMA COSMETICS, OG HVOROFOR ER DET VIGTIG FOR DIG, AT MAKEUPEN ER NARTURLIG OG FRI FOR KEMIKALIER?

“Jeg elsker bare makeup, og derfor lå det lige til højrebenet. Jeg elsker alle de forskellige måder, hvorpå du kan fremhæve dine bedste træk, og være kreativ med det.

Makeup er virkelig en kunstform, og når det er lagt godt, så har du slet ikke brug for så meget. Som jeg nævnte før, er jeg virkelig vild med filosofien less is more … Og hvorfor ikke gøre produkterne så naturlige som muligt? Der er så mange andre ting vi skal bekymre os om her i livet, og kemikalier i vores makeup og hudpleje burde ikke være en af dem!”

MERE FRA COSTUME