Fokus på tatoveringer med Costume.dk

Den næste måned sætter vi fokus på tatoveringer i modebranchen. Vi skyder vores artikelserie i gang med denne video af Jourdan og Cara

Hvorfor er det lige, at de store topmodeller får flere og flere tatoveringer? Hvordan passer de blivende tegninger ind i modebranchen? Hvilke smukke, danske piger er bidt af tendensen? Og hvordan ser din drømmetatovering ud?

Den næste måned sætter vi på Costume.dk fokus på tatoveringer, og hver tirsdag vil du kunne læse en ny artikel om emnet. Herunder kan du se videoen, hvor modellerne Jourdan Dunn og Cara Delevingne får deres dobbelt D'er lavet. Og under videoen kan du læse meget mere om alt det, du kan glæde dig til på Costume.dk i vores artikelserie med tatoveringer.

Se eller gense også vores tidligere artikel Topmodeller med tatoveringer.

Tatoveringsfokus på Costume.dk

5. august: Modellen Veneda Budny viser dig sine tatoveringer og fortæller om deres betydning, og så sætter vi vores konkurrence live, hvor du kan vise os din tatovering og samtidig vinde et gavekort til en ny.

12. august: Dj Christel Pixi viser sine (forholdsvis) store kunstværker frem og fortæller om den tatovering, der betyder aller mest for hende.

19. august: Blogger Marie Jedig er den sidste modedame i rækken, der viser sine tatoveringer frem.

26. august: Tatovøren Marija Ripley fra The Sailors Grave fortæller dig om de største tendenser i branchen netop nu og om forskellen mellem mænd og kvinders tatoveringer. Derudover vil vores digitale modechef, Camille Berner, fortælle om sin oplevelse med at få fjernet tatoveringer.

2. september: Modeekspert, Chris Pedersen, giver sit syn på tatoveringer og deres plads i modebranchen.

Sidst men ikke mindst viser vi de bedste af jeres tatoveringer frem og trækker en vinder i vores konkurrence.