Generationsgarderober: Chloé Monchamp og Lotte Mørch

Sommetider kan vi tro, at vi er nødt til at klæde os på bestemte måder på grund vores alder. Sådan er det selvfølgelig slet ikke. Mød her Lotte Mørch og hendes datter, Chloé, som har hver deres personlige stil. Alligevel har de hang til nogle af de samme brands, og de ender ofte med at købe de samme items på deres fælles rejser.

Hvilket item vil I aldrig gå med fra hinandens garderobe?

Lotte: “Chloés garderobe består af en del cropped toppe, som jeg aldrig ville gå med, og heller ikke hendes smykker.”

Chloé: “Hendes jumpsuit, som klæder hende ekstremt godt.”

Hvor synes I selv, der er en lighed imellem jeres garderober?

Lotte: “Vi er altid enige om, hvilke brands vi godt kan lide, og vi elsker at shoppe sammen på rejser, hvor vi tit har købt nogle af de samme ting.”

Chloé: “Min stil er en tro kopi af min mors stil, da hun var på min alder. I øjeblikket er mit yndlingsbrand Ann Demeulemeester, som det også var for min mor, da hun var på min alder og boede i Paris.”

Hvor synes I, at jeres stil adskiller sig?

Chloé: “Vi bruger accessories meget forskelligt. Personligt elsker jeg at style mine outfits med mange forskellige accessories på én gang – maksimalisme. Min mor holder sig til en enkel fingerring i ny og næ.”

Bruger I ting fra hinandens garderober?

Chloé: “Siden jeg har været helt lille, har jeg ‘lånt’ alt, hvad jeg kunne komme til, fra min mors garderobe. Det bedste var, når min mor var i Paris, for så var der frit valg på alle hylder. I dag må jeg heldigvis låne det meste, så behøver jeg ikke længere gå bag hendes ryg.”

Lotte: “Jeg har en del styles fra Chloés kollektionssamarbejde med NAKD, som jeg bruger flittigt.”

Arver I ting af hinanden?

Lotte: “Chloé har arvet en del ting, og det er skønt, når mine ældre tasker får et nyt liv.”

Chloé: “Min mor har ikke arvet så meget fra mig.”

Vi har også snakket med tre andre par, der deler gaberobe med hinanden ligesom Lotte og Chloé – heribland Anja Alajdi og hendes datter Karla Alajdi. Læs deres interviews i magasinet, som er på gaden lige nu.