Oh! by Kopenhagen Fur x Annabel Rosendahl
© Oh! by Kopenhagen Fur

Influencer og pelsbrand i smukt skandinavisk samarbejde

I samarbejde med influencer Annabel Rosendahl har Oh! by Kopenhagen Fur skabt det ideelle overtøj

Tidligere i år gik Oh! by Kopenhagen Fur ombord på Oslobåden for at skyde en kampagne sammen med den norske influencer Annabel Rosendahl, der har designet en eksklusiv frakke for det danske pelsmærke – mærkets første internationale samarbejde. Vi har snakket med den populære nordmand.

Hvorfor sagde du ja til at samarbejde med Oh! by Kopenhagen Fur?

“Jeg elskede idéen om at kunne designe mit eget tøj, og da forespørgslen var en frakke, var det ekstra spændende. Jakker og frakker er nok de styles, jeg har flest af, og som jeg bruger mest. Når man, som jeg, foretrækker at gå i afslappet tøj som jeans, hæver en frakke looket og gør det mere spændende.”

Hvordan var det at prøve kræfter med at designe tøj?

“Det var en spændende proces, hvor jeg i udgangspunktet tænkte på, hvad jeg selv kan lide at gå med. Jeg gik efter min personlige smag og tænkte ikke på det kommercielle, som jeg ville have gjort, dengang jeg arbejdede som indkøber. Resultatet blev en lang, lige frakke uden talje med fine detaljer i pels, som lige giver dét ekstra.”

Hvad er inspirationen bag frakken?

“Jeg har ladet mig inspirere af mine yndlingsfrakker og taget det bedste fra hvert design: længden, den rette facon, knapperne, det printede for og tern. Jeg valgte at bruge brun og grøn, da det er klassiske farver, som passer godt sammen. Derudover har frakken et oversized og boxy fit, som jeg selv elsker at bruge, da det er afslappet og cool. Frakken er perfekt over tykke lag som en strik om vinteren, og det er virkelig praktisk i vores våde og kolde skandinaviske klima.”

Dine design er en kombination af klassisk og vildt. Klassiske tern udenpå og røde undulater indvendig. Hvad er tankerne bag?

“Jeg valgte printet i foret på jakken, fordi jeg ville have en kontrast til de klassiske tern. Jeg er og har altid været stor fan af mønstre og farver, men jeg ville designe en frakke, som jeg ikke bliver træt af, og derfor valgte jeg det farverige print i foret på indersiden. Jeg kan godt lide, at foret kommer til syne, når man ikke lukker knapperne.”

Hvordan vil du style dine design?

“Frakken kræver ingen særlig styling, da den er meget brugbar og alsidig, så man kan bære den med stort set hvad som helst, når det er koldt udenfor. Min hverdagsuniform om vinteren består af jeans og en strik, og der vil frakken være et spændende element. Hvis man ønsker en mere feminin silhuet, kan man sætte et bælte i taljen.”

Hvad går du selv efter, når du skal købe en frakke?

“Jeg er vild med frakker, som har noget særligt over sig, og derfor ejer jeg faktisk ingen klassiske, sorte frakker. Når jeg skal købe en frakke, kigger jeg altid efter fine farver, iøjnefaldende print eller et spændende snit. Frakker, og overtøj generelt, er den vigtigste beklædningsgenstand om vinteren, og derfor skal de helst skille sig ud fra mængden.”