© Lachlan Bailey / Costume 180

Isabel Marant: Derfor bruger jeg ikke sociale medier

I denne måneds Costume har vi mødt dronningen af fransk mode, Isabel Marant. Her får du en smagsprøve på interviewet

I denne måneds Costume, som er på gaden nu, har vi stillet dronningen af fransk mode, Isabel Marant, 50 spørgsmål om alt fra privatliv og mode til arbejde og fremtiden. Her kan du læse en bid af artiklen, der handler om Isabel Marants forhold til kultur.

Isabel Marant om kultur

Min favoritfilm er ... “komedien The Party fra 1968 med Peter Sellers. Jeg elsker æstetikken, og så får den mig altid til at grine.”

Den største nulevende kunstner er ... “Jules de Balincourt. Det er en ung kunstner, som jeg opdagede for fem år siden, og jeg elsker hans malerier.”

Jeg bliver altid i godt humør, når jeg ... “lytter til musik. Det inspirerer mig meget. Jeg har en meget eklektisk smag og kan gå fra Bowie til Gainsbourg til rap, soul, reggae, jazz og verdensmusik på en eftermiddag.”

Den bog, jeg læste i skolen, der påvirkede mig mest, er ... “Mus og mænd af John Steinbeck.”

Papir versus skærm? “Jeg foretrækker at læse på papir, det giver mig en pause fra alt andet.”

Stream- eller flow-tv? “Flow. Jeg ser ikke så meget tv, men efter en lang, stressende dag tømmer jeg hovedet ved at se fjernsyn. Jeg kan se hvad som helst, men det er for det meste nyhederne.”

Sociale medier er ... “ikke rigtigt noget, jeg har tid til. Det interesserer mig ikke at følge andre menneskers liv på den måde. Men når det er sagt, findes der mange interessante ting på nettet.”

For mig er religion ... “lig med forskellige slags kulturer.”

Læs resten af interviewet med Isabel Marant i Costume 180. Fang magasinet i din lokale bladkiosk – denne måned får du Costume Living med i købet.