© Instagram / @josephinebredsted

Josephine Bredsted: “Jeg endte med at danse løs på scenen”

Head of PR hos Baum und Pferdgarten, Josephine, deler sit bedste Roskilde-minde, go-to outfit og de tre produkter, som får hende smukt gennem festivalen

Roskide Festival er i fuld gang, og i den forbindelse har vi taget en snak med en stribe faste festivalgængere.

Nu er turen kommet til Head of PR & Communication hos Baum und Pferdagarten, Josephine Bredsted, der mindes dans på scenen med Santigold og glæder sig til sandwich fra Meyers og vin på Malbeck.

Læs vores Roskilde-interview med model Line Brems her og PR Manager Frederikke Schantz her.

© Privat / Josephine Bredsted

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE FRA ROSKILDE FESTIVAL?

“Det var nok for fire år siden, da Santigold spillede på Arena. Det var søndag eftermiddag og alle var pænt trætte efter en helt uge på Roskilde. Vi blev enige om, at vi virkelig skulle give den en ekstra skalle, nu når det var sidste dag, så vi fik fyret godt op for alle de drinks, vi kunne komme i nærheden af.

Koncerten var en kæmpe fest og på hendes sidste nummer inviterede Santigold publikum med på scenen. Jeg var hurtigt en af de første, der kom derop, og endte med at danse løs på scenen. Det var en vild oplevelse at se publikum derfra og jeg forstår godt, hvorfor det må være en vild oplevelse at spille som kunstner på Roskilde.

Santigold gjorde så det samme, da hun spillede på Roskilde sidste år, men røg ikke med på scenen denne gang …”

HVAD GLÆDER DU DIG MEST TIL AT SE I ÅR?

“Som mange andre glæder jeg mig helt vildt til at se Solange. Jeg synes, hun har et univers, der er enormt interessant og som rækker langt ud over musikken. Hun er et ikon og jeg er sikker på, det bliver magisk.”

HVILKEN BOD ER DIN FAVORIT?

“Jeg er en kæmpe sucker for flæskestegssandwich og det har ikke været en rigtig festival, hvis man ikke har være forbi Meyers og får en.

Min yndlingsbod, når det kommer til drinks, er Malbeck vinbar. Der kan man hænge ud i flere timer og drikke bobler og lytte til musikken fra Orange Scene. Det er også det bedste mødested, hvis jeg er blevet væk, der sidder altid nogen jeg kender.”

© Privat / Josephine Bredsted

HVAD ER DIT GO-TO ROSKILDE-OUTFIT?

“For mig er det allervigtigst, at jeg har noget tøj på, hvor det passer til vejret og jeg føler mig godt tilpas. Gerne en farverig jakke, jeans, T-shirt og en taske, der gerne må blive smadret. I år skal jeg 100 procent have min Alexandria dress med fra Baum und Pferdgartens Pre Autumn-kollektion. Det er den perfekte afslappede sommerkjole.”

HVILKE 3 BEAUTYPRODUKTER FÅR DIG SMUKT GENNEM FESTIVALEN?

Maria Nila Dry shampoo, Tromborg Baked mineral bronzer og selvfølgelig Deluxa face sun protection, også fra Tromborg. Den sidste er især vigtig, når man er ude hele dagen, også selvom det er overskyet.”

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN PÅ ROSKILDE FESTIVAL?

“Dankort, Volt-oplader, desinficeringsgel, Mac-lipgloss og mobil.”**

HVAD ER DIT BEDSTE ROSKILDE-TIP?

“Man skal aldrig lægge planer på Roskilde. Bare gør det, du har lyst til i øjeblikket.”**