© Zimmerman Swim

Josephine Skriver: Sådan slog jeg igennem

Costume.dk har spurgt en af danmarks største modeller, 23-årige Josephine Skriver, om sine følelser og tanker før sit allerførste internationale show

Den 23-årige danske model, Josephine Skriver, har været på samtlige modeinteresseredes læber de seneste år – senest da hun kæmpede for sin rettighed til at være “lige så virkelig som dig”, og vi blev da også ret begejstrede, da vi mødte hende backstage til Freya Dalsjøs show under den københavnske modeuge.

Josephine er født og opvokset i København, men bor i dag i modellernes by – New York. Vi har taget en snak med den danske supermodel om hendes første internationale show og hvad hun tænkte, lige da hun trådte ud på catwalken første gang.

I dag er Josephine Skriver kendt for sit arbejde hos nogle af de allerstørste spillere i modeverdenen, blandt andre: Victoria’s Secret, Gucci og som forsidemodel på Elle Italias september-udgave i år.

Elle Sweden // Rag and Bone AW11

Den 179 centimeter, høje skønheds første show var for det amerikanske tøjmærke, Rag and Bone i New York City. Hun bar en stor, hvid pelsjakke med hætte og var blot 17 år gammel.

Josephine Skriver rejste på daværende tidspunkt til New York med sin mor og tog til adskillige castings, og efter en stram tidsplan, i nærmest 40-graders varme, blev den langbenede skønhed da også booket til sit første internationale show hos amerikanske Rag and Bone – og gik efterfølgende knap 70 shows hele sæsonen fordelt på alle de internationale modeuger i New York, Paris og Milano:

“Jeg var taget af sted med et håb om bare at få ét af de store shows, så jeg blev dybt taknemmelig. Det var et andet størrelsesforhold – det er hektisk og alt er overvældende,” siger hun til Costume.dk.

Tankerne kørte på højeste gear og den unge model brugte alle de tips og tricks, hun havde lært forinden af sin catwalk-coach.

Catwalken er vidst ingen problem længere for den smukke Josephine Skriver – og vi glæder os til at se hende endnu mere til hende på den.

Psst … Hvis du vil se mere til vores danske, smukke stolthed, så kig med i næste uge, hvor du kan læse modellens bedste skønhedstips.

Josephine Skriver er model hos Unique Models, hvor du i næste måned kan du komme til åben casting hos modelbureauet – læs meget mere om det her.

MERE FRA COSTUME