Karl-Oskar Olsen fra Wood Wood
© Wood Wood

Karl-Oskar Olsen fra Wood Wood: “Vi er ikke kommet for at revolutionere moden”

Se de første billeder af brandets AW21-kollektion, som i dag bliver præsenteret under den københavnske modeuge.

Hvad kan du fortælle os om jeres FW21-kollektion?

“Vores AW21-kollektion er skabt ud fra en vision, hvorigennem vi har skabt de produkter, der bedst afspejler Wood Wood anno 2021. Vi har arbejdet med produkt snarere end koncept, og vi har stillet skarpt på de ting, der definerer os i en ny, gennemarbejdet og gennemtænkt kollektion. Vi er ikke kommet for at revolutionere moden; vi er her for at skabe produkter, man kan relatere til. Vores kollektioner er skabt med udgangspunkt i vores umiddelbare omgivelser i Danmark, Berlin og London, hvor vi har butikker. Vi har etableret et tilhørsforhold til de områder, og vi lader os inspirere af de kulturer. Vi laver ikke produkter, der er overdimensionerede eller uden funktionalitet."

Kollektionen er jo kreeret under en særlig tid, hvor stort set hele verden har været i lockdown. Er det noget, der afspejler sig i kollektionen?

“Nej, det er ikke noget, der er blevet overført til udformningen af vores kollektion. Vores tidsramme er bred i den forstand, at vi snart har eksisteret i tyve år, og derfor har vi brugt den seneste tid på at reflektere over vores udvikling som brand. Vi har trukket på interne referencer, snarere end vi har ladet os inspirere af noget udefrakommende. I AW21 viderefører vi vores tradition for print i en opdateret version, idet vi introducerer jacquardvævede over- og underdele, der tilføjer en anden tekstur og et særpræget udtryk."

Hvad er dit eget yndlingsitem fra kollektionen?

“Mit yndlingspiece er en bouclé-jakke med originalt W.W.-artwork. Den har et tidløst, men samtidig også meget specifikt udtryk, der afspejler Wood Wood i en nutidig kontekst. Derudover er jeg vild med vores bowling-overdele, som er inspireret af 50’erne, der er lavet i merinould.”

Læs mere om kollektionen her