Katerina Pitzner: “Min intuitive sans betyder alt for mig. Hvis jeg ikke havde den, ville jeg føle mig fortabt; den er mit livs GPS.”

Katerina Pitzner er 53 år og har i mere end 30 år arbejdet som diamanthandler. Ud over at handle med sjældne diamanter er Katerina også forfatter til to bøger og clairvoyant. En evne, hun blev opmærksom på, da hun deltog i et mentalt træningsforløb.

“Af en eller anden årsag har jeg altid været optaget af den ‘spirituelle’ verden. Men det var først, da jeg som 19-årig læste om menneskets sjette sans, at jeg blev optaget af, hvordan jeg kunne lytte til min intuition i stedet for mine tanker. Vi er alle født med en naturlig intuition, en indre stemme, en fornemmelse i kroppen eller et instinkt af klarhed, som jeg er overbevist om, at vi alle kan styrke gennem træning. Derfor startede jeg selv med at gå til en form for mental træning, som jeg senere fandt ud af var træning af den intuitive sans. Det var også gennem denne træning, at jeg opdagede mine clairvoyante evner. Jeg kunne se/fornemme ting om andre mennesker, som de andre deltagere på holdet ikke kunne. Min opdagelse overraskede mig meget, men det var også en lettelse, for pludselig gav flere ting i min barndom mening."

"Efterfølgende tog jeg en uddannelse i clairvoyance for at lære, hvordan jeg kan slukke eller aktivere min meget stærke sans. Ellers kunne jeg hele tiden fornemme andre menneskers sind – mit indre var på overarbejde. For eksempel jeg var for mange år siden på arbejde i ur- og smykkebutikken Klarlund, hvor en kunde kom ind i butikken med sin datter, og idet jeg så dem, tænkte jeg for mig selv: 'Ej hvor er det synd for hende, hun har det ikke godt'. Og det var en hård oplevelse for mig at fornemme et fremmed barns indre og ikke være i stand til at handle på det. Dengang var jeg ikke 100 procent sikker på, om datteren havde det dårligt, men i dag er jeg helt sikker på, at hvis jeg havde spurgte hende i trygge rammer, så ville hun fortælle mig, at hun ikke følte sig godt tilpas. Lignende oplevelser har jeg haft flere gange i mit liv, og det blev for hårdt for mig."

“Min intuition er lig med den indre stemme og følelse i maven, som altid bliver udslagsgivende, når jeg skal træffe beslutninger både i mit private og i mit professionelle liv. Og jeg har gennem årene erfaret, at jeg kan stole 100 procent på min intuition.” — Katerina Pitzner

"Alle mine beslutninger bliver truffet på baggrund af min intuition, men det er ikke hver gang, at jeg bruger mine clairvoyante evner til at forstå situationen, jeg står over for. Nogle gange vælger jeg dog at gå mere i dybden med en problemstilling eller beslutning for at se, hvornår noget sker eller skal ske – for eksempel hvilken måned. Min stærke intuition betyder alt for mig. Hvis jeg ikke havde den, ville jeg føle mig fortabt. Min intuition er mit livs GPS, og jeg bruger den på daglig basis blandt andet for at kunne mærke energien hos andre og min egen energi i relationen til andre. Selvom min intuition er livsvigtig for mig, og jeg i dag er meget bevidst om at bruge den evne, så har jeg også overhørt min intuition utallige gange – især da jeg var yngre. Jeg fortalte mig selv, at det bare var overtænkning og overfortolkning, men så viste det sig senere, at min indre stemme havde ret. Det har især været svært for mig at lytte til min intuition i mine parforhold, så jeg har oplevet, at mine grænser blev overtrådt, også selvom min indre stemme og hele min krop skreg: 'Det her skal du ikke'. Jeg er på ingen måde blevet traumatiseret, tværtimod er jeg blevet stærkere og i stand til at bruge min intuition som en spirituel vejleder i mit liv. Men ofte skal vi mennesker nok desværre træde ved siden af for at lære, at vi godt kan stole på vores mavefornemmelse. Det ville have sparet mig for en masse, hvis jeg havde lyttet til min intuition fra starten."

"Mit store ønske er, at vi alle bliver bedre til at lytte til vores intuition, for jeg er sikker på, at den frygt og angst, som mange lever med i vores samfund, så vil blive formindsket. Jeg tror ikke på, at angst kan eksistere sammen med en stærk intuition. For når vi lytter til vores intuition, så er vi trygge og sikre – kroppen har ro. Desværre er mange ikke længere i kontakt med deres indre kerne og har derfor mistet tilliden til deres intuition. Mit bedste råd er, at du skal blive bedre til at lytte til din intuition, være modig og tage konsekvensen af, hvad intuitionen forsøger at fortælle dig.”

I magasinet som er på gaden lige nu, kan du finde flere spændende interviews om sanser. Vi har blandt andet snakket med Jens Poulsen, som er ejer af DK Company Group, og Cathrine Raben Davidsen, som er kunstner.