© Privat / Sofie Sol

Kjoledesignerens Roskilde-tip: Dette tøj skjuler ølpletterne

Den hypede designer Sofie Sol, der blev opdaget på Instagram af Nørgaard På Strøget, deler sine bedste tips til en vellykket festival

Søndag lød startskuddet til Roskilde Festival 2018, og Dyrskuepladsen er atter blevet indtaget af glade festivalgæster.

Vi har taget en snak med en stribe faste festivalgængere, som deler deres sjoveste minder og bedste tips til en vellykket Roskilde Festival.

Næste i rækken er designer Sofie Sol, der er kendt for sine smukke kjoler og blev opdaget på Instagram af Nørgaard På Strøget.

Læs vores første Roskilde-interview med Alice Rosenkrantz Brunsø her.

DET ELSKER JEG VED ROSKILDE

“Jeg elsker det absurde og lalleglade ragnarok. Det er første uge af sommerferien og alle slipper endorfinerne fri. Jeg elsker, hvordan tiden ingen rolle spiller – udover et solidt overblik over musikprogrammet – og hvordan man seks nætter i træk ser nat blive til dag og dag blive til nat. What's not to love?”

DEN BEDSTE KONCERT, JEG NOGENSINDE HAR HØRT

“Det var mit første år på Roskilde i 2007, året hvor himmel og hav stod i ét. Alle koncerter, jeg hørte, var magiske og i en liga for sig. Jeg husker tydeligt, da Muse spillede på Orange om søndagen; Det have regnet non stop i syv dage og solen tittede frem, da Starlight blev skudt i gang. Det var ren magi.”

DET GLÆDER JEG MIG MEST TIL

“Alle de sjove møder med folk. At tænke tilbage på en hyggelig stund i pissekøen, eller at bonde med en random person over en lunken gin og tonic sker kun på Roskilde.”

© Privat / Sofie Sol

MIT BEDSTE FESTIVALMINDE

“Jeg husker en morgenfest, der endte med en Disney-lignende solopgang og nogle meget dybe kærlighedserklæringer alle mine venner imellem. Det føltes som om, vi alle var i symbiose, og vi boblede alle af lykke – og sprut.”

HER SPISER JEG

“Jeg er ikke kræsen, og jeg synes, det er sjovt at gå lidt på opdagelse i de forskellige madsteder. Med årene er det blevet nemmere at finde nogle gode muligheder, som får mig til at glemme alt om dåsetun og knækbrød. Jeg forsøger altid at tilfredsstille tømmerdrengene, og der har aldrig været noget i vejen med en omgang Gringo's. Derudover lægger jeg ofte vejen forbi de omvandrende kaffevogne for at vågne om morgenen, det er en dejlig måde at starte dagen på.”

HER SOVER JEG

“Jeg har altid boet omkring L. Jeg tror, det er en vanesag, og måske har jeg endda knyttet mig lidt til området.”

© Privat / Sofie Sol

MIT GO-TO FESTIVALOUTFIT

“Når man er på festival kan man skeje lidt ud, og det er fedt. Jeg holder meget af mønstrede ting, der kan skjule ølpletter og andet godt. Og så er det fedt med ting, der tørrer relativt hurtigt, så man lige kan skylle sit tøj, når man vader op til vandstationerne for at børste tænder.”

DET HAR JEG ALTID MED I TASKEN

“Fire liter håndsprit, en pakke vådservietter, en god solstift (jeg er genetisk udfordret, da jeg er rødhåret), og selvfølgelig en lille lommelærke at varme sig på.”

MIT BEDSTE ROSKILDETIP

“Det må være at huske at bruge naturen. Dyrskuepladsen er et smukt område, og man kan sagtens få helt sydfranske fornemmelser, hvis man går på jagt efter nogle smukke steder at holde fest.”