Lily-Rose Depp
© Chanel // Wenn.com

Lily-Rose Depp: Her er de 5 ting, jeg elsker højest

Stjerneskuddet Lily-Rose elsker livet og dets mange muligheder, Marais-kvarteret i Paris og sin familie – både den, hun er født ind i, og den, hun har fundet hos Chanel

Pharrell Williams, Kendall Jenner og Erin Wasson er blot få af de kendisser, jeg støder ind i, da jeg efter Chanels show på Le Grand Palais i Paris i marts venter på at mødes med verdens nye stjerneskud, Lily-Rose Depp.

17-årige Lily-Rose Depp er det nye ansigt for Chanels læbestift Rouge coco gloss og har da også allerede prydet den nyeste kampagne for husets legendariske duft, Chanel no.5.

Hun er datter af den franske skuespillerinde Vanessa Paradis og den amerikanske skuespiller Johnny Depp, og da jeg møder hende backstage klædt i et par kropsnære sorte bukser, en grå hættetrøje og masser af guldkæder om halsen, er jeg da heller ikke et øjeblik i tvivl om, hvor hun har sin fine hud, sine mandelformede øjne og sit yndefulde smil fra. Hun hilser storsmilende på mig med et lille luftkys på hver kind, og mine (præcis) seks minutter med hende bliver brugt på både grin og eftertænksomhed, da jeg spørger ind til hendes kærlighed til …

Læbestifter

“Da jeg var lille, elskede jeg at klæde mig ud som prinsesse i prinsessekjoler og låne min mors læbestift, og jeg har beholdt kærligheden til sidstnævnte. Jeg er vild med pink og røde farver på læberne, men jeg vender altid tilbage til mere nude og ferskenfarvede nuancer – de er lette at bruge og klæder min hudtone.”

Karl Lagerfeld og Chanel

“Jeg var otte år, da jeg mødte Karl første gang, og 15 år, da jeg begyndte at arbejde med ham. Vi er tætte, og jeg har stor respekt for hans arbejde. Han inspirerer mig dagligt, og personligt er han et virkelig sødt og kærligt menneske, der altid tager sig tid til mig, selvom han har ekstremt travlt med at lave fere årlige kollektioner for Chanel, Fendi og Karl Lagerfeld. Hele teamet hos Chanel er blevet som en stor familie for mig, og jeg kunne ikke ønske mig nogen bedre ‘arbejdsfamilie’.”

Paris

“Jeg elsker Paris. Jeg er født her, og Paris vil altid være min favoritby i hele verden. Jeg bor halvt i Los Angeles og halvt i Paris, og jeg nyder, at mit samarbejde med Chanel gør, at jeg kan være her endnu mere og være endnu tættere på min familie og mine venner. Marais er uden tvivl mit yndlingsområde i byen. Jeg kender det så godt, og det er her, jeg føler mig hjemme.”

Livet

“Min kærlighed til livet er størst, når jeg er sammen med folk, jeg elsker. Jeg elsker, at livet er fuldt af muligheder, og at jeg kan gøre det, som gør mig allermest glad.”

Familien

“Min familie er dem, der betyder allermest for mig i hele verden. Vi er meget tætte, og jeg føler mig så heldig at have dem i mit liv.”

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF