© Costume 179 / Privatfoto

Mathilde Brandis Roskilde-tip: Den bedste solcreme til ansigtet

Den danske model Mathilde Brandi deler sine bedste Roskilde-minder, go-to outfit og det musik, hun glæder sig mest til at høre i år

Roskide Festival er i fuld gang, og i den forbindelse har vi taget en snak med en stribe faste festivalgængere.

Nu er turen kommet til model Mathilde Brandi, der har pakket gummistøvlerne og glæder sig til at opdage ny musik.

Læs vores Roskilde-interview med Baum und Pferdgartens Josephine Bredsted her, model Line Brems her og Frederikke Schantz fra Samsøe & Samsøe her.

Mathilde Brandi med to veninder på Roskilde Festival.

© Privat / Mathilde Brandi

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE FRA ROSKILDE FESTIVAL?

“Det er lidt svært. Jeg har været der fire eller fem gange, så jeg har ikke ét minde, der bare er det fedeste, jeg har oplevet på Roskilde. Der sker altid vildt mange skøre ting. For mig handler det bare om at være intensivt sammen med mine gode venner, have det sjovt og høre noget fedt musik!”

HVAD GLÆDER DU DIG MEST TIL AT SE I ÅR?

“Uh, der er mange! Jeg tror, at The xx, Ice Cube, Arcade Fire, Future Islands og The Weeknd alle bliver helt vildt fede koncerter. Men faktisk synes jeg, at det fedeste ved Roskildes musikprogram er, at man kan gå lidt på opdagelse og falde over nogle vildt fede bands, man aldrig har hørt før.”

HVILKEN BOD ER DIN FAVORIT?

“Jeg synes, at Food Court inde på pladsen plejer at være ret fedt. Der kan man vælge lidt imellem en masse spændende og eksotiske retter, og man skal som regel ikke stå i kø i hundrede år.”

HVAD ER DIT GO-TO ROSKILDE-OUTFIT?

“Jeg kan godt lide at have nogle slidte jeans eller shorts på kombineret med en læderjakke eller lignende – lidt afhængigt af vejret.

Hvis vejrudsigten holder stik, så er gummistøvler også et musthave i år, selvom det ikke er specielt fancy, så er kolde og våde fødder det værste jeg ved.”

© Privat / Mathilde Brandi

HVILKE 3 BEAUTYPRODUKTER FÅR DIG SMUKT GENNEM FESTIVALEN?

Bioderma Sensibio H2O rensevand, som let renser og frisker op!

Sun face cream fra Rudolph Care, der giver både fugt og beskyttelse, og absorberes hurtigt i huden, så man slipper for at føle sig helt solcreme-fedtet.

Tørshampoo – jeg kan godt lide den fra Batiste.”

Psst ... Her er de 5 bedste solcremer til ansigtet

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN PÅ ROSKILDE FESTIVAL?

“Solcreme og håndsprit.”

HVAD ER DIT BEDSTE ROSKILDE-TIP?

“Drik masser af vand!”