© Polina Vinogradova

Mathilde Gøhler om sin største drøm og forholdet til Remee

Vi har mødt smukke Mathilde Gøhler til en snak om, hvad hun elsker mest ved Remee og hvordan det har ændret hendes liv at blive mor

Det største eventyr i Mathilde Gøhlers liv er hendes forlovede Remee og deres toårige datter Kenya. Vi besøgte modellen og hendes lille familie en torsdag formiddag i deres hjem nord for København.

KENYA ER TO ÅR NU. HVAD HAR DE SENESTE TO ÅR LÆRT DIG OM DIG SELV SOM MENNESKE?

“Jeg har lært, at det, der giver mit liv allermest mening, er min familie. Jeg elsker at rejse verden rundt og se det ene smukke land efter det andet. Og jeg elsker at lave spændende jobs og møde masser af interessante, sjove og dejlige mennesker, men i sidste ende, er det min familie, der er det allerstørste eventyr for mig.”

HVAD KAN DU BEDST LIDE VED AT VÆRE MOR?

“At blive mor er det mest vidunderlige, der er sket mig. Jeg elsker den måde, det sætter alting i perspektiv på, så ting, der før virkede så vigtige, pludselig bliver helt betydningsløse. Jeg tror, det er sundt at fjerne fokus fra sig selv af og til – og det er man nødt til, når man er mor. Jeg kan blive ved med at blive forundret og inspireret over den måde, Kenya ser verden på.”

© Polina Vinogradova

HVAD BEUNDRER DU MEST VED REMEE SOM FAR?

“Remee er en fantastisk far. Han har en ro, som jeg virkelig elsker, og mit hjerte smelter, når jeg ser, hvordan han kan lege og snakke tålmodigt med Kenya i timevis.”

HVAD ER DET VED HAM, DER GØR, AT DET ER HAM, DU VIL DELE DIT LIV MED?

“Der er mange ting, jeg beundrer Remee for. Jeg har en dyb respekt for, hvor vanvittigt dygtig og dedikeret han er i alt, hvad han foretager sig. Han er typen, der altid har sit hjerte med og brænder for de ting, han laver. Det er virkelig inspirerende. Men det vigtigste, og det der gør ham til den mand, jeg vil dele resten af mit liv med, er, at han er det mest kærlige og omsorgsfulde menneske, jeg kender.”

HVAD ER DET MEST UDFORDRENDE VED AT VÆRE TO TRAVLE KARRIEREMENNESKER OG FORÆLDRE?

“Det er selvfølgelig, at man bliver nødt til at prioritere sin tid. Det kan være lidt af et arbejde at få vores kalendere til at stemme overens. For vi er begge familiemennesker, og det er vigtigt for os at have tid til hinanden og til Kenya.”

© Polina Vinogradova

HVILKE TANKER GØR DU DIG I FORHOLD TIL AT VÆRE ROLLEMODEL FOR KENYA OG FOR UNGE PIGER?

“Jeg håber, at jeg kan inspirere til en tankegang, der hedder, at man sagtens kan være både smuk, stærk og selvstændig som kvinde. Jeg vil gerne lære Kenya, at det at være kvinde er noget, man skal være stolt af – fordi man som kvinde har både en forfinethed og en styrke. En ret fantastisk og powerfuld kombination. Men men mest af alt vil jeg lære hende taknemlighed for livet og alt, hvad det indebærer. Jeg tror på, at det er vejen til at være et lykkeligt menneske, og det tror jeg, alle forældre ønsker deres børn skal vokse op og være.”

HVAD DRØMTE DU OM SOM BARN?

“Jeg voksede op i Nordjylland i trygge rammer. Og måske fordi alting var så trygt og småt, drømte jeg om at tage på eventyr – jeg drømte om at tage ud og se verden. Den drøm gik i opfyldelse, kan man vist roligt sige.”

© Polina Vinogradova

HVILKE DRØMME HAR DU FOR FREMTIDEN?

“Karrieremæssigt er det en stor drøm for mig at blive booket til Victoria’s Secret. Hvis de ringede en dag, ville jeg blive rigtigt glad. Om fem-ti år arbejder jeg forhåbentligt stadig som model, men jeg har sandsynligvis suppleret det med flere projekter, der ligger udenfor modelarbejdet. Jeg elsker at involvere mig i velgørenhed og spændende startup-projekter – og det tror jeg bestemt, jeg vil bruge endnu mere tid på i fremtiden.”

HVAD BLIVER FOLK MEST OVERRASKEDE OVER, NÅR DE MØDER DIG?

“Flere har sagt, at de er blevet overraskede over, at jeg er meget stille og rolig og helt nede på jorden. Når man følger mig på sociale medier, kan man måske få indtryk af, at jeg er denne her smarte model, der lever et hurtigt liv i sus og dus. Jeg er stadig bare en nordjysk pige, der elsker pandekager om søndagen, venindehygge og snakke om alt og intet.”

© Polina Vinogradova

NÅR DU IKKE ER PÅ ARBEJDE OG IKKE HAR KENYA OMKRING DIG, HVAD INTERESSERER DIG SÅ?

“Jeg er meget involveret i især flere velgørenhedsprojekter. Det er fantastisk at have mulighed for at gøre en forskel. Når man som jeg har rigtigt mange følgere på Instagram og dermed når ud til forholdsvist mange mennesker, synes jeg, at der følger et ansvar med i forhold til at være med til at promovere nogle vigtige sager som for eksempel SOS Børnebyerne. Det er en stor interesse for mig, og noget jeg virkelig brænder for.”

HVORDAN SLAPPER DU BEDST AF FRA MEDIECIRKUSSET?

“Det gør jeg, når jeg er sammen med min familie og mine veninder. Og så elsker jeg søndage, hvor man laver absolut ingenting og bare kommer helt ned i gear. Der er ikke noget bedre, end at sove længe, høre god musik og beholde nattøjet på.”

HVAD BETYDER JERES HJEM FOR DIG?

“Mit hjem har altid været min base og betydet meget for mig – uanset hvor det lå. Men jeg elsker at bo sammen med de to mennesker, jeg elsker allerhøjest i verden i dejlige og rolige omgivelser. Det er skønt, når man har en hektisk hverdag.”