© Privat / Melissa Bech

Melissa Bech på Roskilde: “Det er måske lidt 'drama', men nu er jeg altså blevet 30 år”

Den ene halvdel af Blanche, Melissa Bech, deler sine bedste tips til en vellykket festival

Søndag lød startskuddet til Roskilde Festival 2018, og Dyrskuepladsen er atter blevet indtaget af glade festivalgæster.

Vi har taget en snak med en stribe faste festivalgængere, som deler deres sjoveste minder og bedste tips til en vellykket Roskilde Festival.

Næste i rækken er Melissa Bech, der er den ene halvdel af duoen bag Blanche. Hun deltager hver eneste sommer, og glæder sig til Eminem, Massive Attack og at te sig som en teenager.

Læs vores øvrige Roskilde-interviews med Alice Rosenkrantz Brunsøog Sofie Sol her.

© Privat / Melissa Bech

DERFOR SKAL JEG PÅ ROSKILDE

“Det er efterhånden blevet min egen lille tradition at deltage hver sommer. Jeg elsker at komme på Roskilde og te mig som en teenager.”

DET SKAL JEG HØRE

“Virkelig meget forskelligt! Men indtil videre består min liste af: The Blaze, Eminem, Massive Attack, Vince Staples, Four Tet og Sampha. Men der kommer sikkert mange flere navne til.”

DET GLÆDER JEG MIG MEST TIL

“Generelt hele stemningen, der omgiver Roskilde; Følelsen af at få sit armbånd på og gå turen over broen, alle de fantastiske mennesker og det frirum, der er på festivalen.”

MIT BEDSTE FESTIVALMINDE

“Der er mange. Et af dem, der står tydeligst i min hukommelse, er Florence and the Machine på Orange Scene, hvor forsangeren stod med bare fødder iført en gennemsigtig hvid kjole og de flotte røde lokker. Jeg sang og hoppede så meget, at jeg lå på græsset i flere timer efter koncerten. Og så elsker jeg de mørke nattetimer ved Apollo-scenen.”

HER SPISER JEG

“Det, der lige er tættest på, når sulten melder sig – og så er White Russian en god dessert.”

HER SOVER JEG

“Hjemme – igen i år har jeg ansat en chauffør. Det er måske lidt 'drama' (som min gode ven Ronnie siger), men nu er jeg altså blevet 30 år.”

© Privat / Melissa Bech

MIT GO-TO FESTIVALOUTFIT

“Jeans, T-shirt og windbreaker. Som regel er jeg ret casual, men i år, fordi det bliver godt vejr, tænker jeg at dresse mig lidt op.”

DET HAR JEG ALTID MED I TASKEN

“Mobil, oplader, antibakterie gel, tyggegummi, læbepomade – og solcreme i år på grund af det gode vejr.”

MIT BEDSTE ROSKILDETIP

“Start altid dagen med en stor Bloody Mary.”