© Jonas Bie

Modeekspert Chris Pedersen om tattoos i modebranchen

"Alt andet er efterhånden masseproduceret, men en tatovering er vores eget design"

Foto:Veneda Budny

“'Cool med et stænk af ironi' er sådan, jeg vil betegne Venedas tatoveringer. De har samme skarphed som mange af tidens enkle smykkedesign, og er på en måde meget tidløse. Det slår mig også, at de ikke er poetiske, men faktisk ret rå og drengede, hvilket egentlig passer ret godt til Venedas ligeledes rå look.”

Christel Pixi: moderne rockabilly

Foto: Kenneth Nguyen

“Uden at kende forfærdeligt meget til det så betragter jeg Christels tatoveringer som værende ret sigende for den moderne rockabillytradition med store roser og generelt store overflader og et vintage udtryk. De komplimenterer hendes stil, som ofte er inspireret af 50'ernes USA og pinups. De er feminine, men samtidig tough på grund af deres størrelse."

Marie Jedig: pudsige, men fyldt med symbolværdi

Foto: Marie Jedig

“Maries tatoveringer er ret blandede, men typisk for hendes stil er måske det med at lægge meget værdi ind i hvert symbol. For nogle er tatoveringer en ren udsmykning, mens tatoveringer for andre bærer stor betydning. Maries tatoveringer er desuden ret pudsige og vel meget sigende for hendes type, som jeg betragter som værende meget åben og sjov."