© Foto: Sascha Oda

Modellen Veneda Budny viser sine tattoos

Mød den langbenede skønhed, Veneda Budny, som viser os sine seje tattoos og fortæller, hvordan der gemmer sig en lille historie bag hver af dem

Foto: Privat**Hvorfor fik du dine tatoveringer?** “Jeg tror umiddelbart ikke, at der er en speciel grund til, at jeg har fået mine tatoveringer. Det hele startede en spontan aften, og så fik jeg lyst til at få lavet flere. Hver og en af mine tatoveringer er fra forskellige kapitler i mit liv, så der gemmer sig selvfølgelig en lille historie bag hver enkel af dem.“

Skal du have flere tatoveringer? “Det ved jeg faktisk ikke, lige nu har jeg det fint, med dem jeg har."

Betyder nogle af dine tatoveringer særligt meget for dig? “Ja, det gør de. Jeg har min lillesøsters navn Sedina tatoveret på min underarm, og så betyder mine 4 hjerter, som jeg har tatoveret på indersiden af begge mine fødder, også rigtig meget for mig."

Foto: Privat Bliver du altid tatoveret hos samme tatovør? “Nej, det gør jeg ikke. Jeg har faktisk fået lavet de fleste af mine tatoveringer hos forskellige tatovører."

Hvordan er din arbejdsplads' holdning til dine tatoveringer? “Det er meget svingende. Det kommer helt an på, hvilke kunder jeg arbejder for. Nogle kunder elsker det, og andre kunder synes det stik modsatte. Til tider kan det være et stort problem, især når jeg skyder video, er det lidt af et problem, da tattoos kan være svære at dække ordentligt (i videoer red.). Dog har jeg også oplevet kunder, der elsker dem. Så der er i hvert fald ligevægt."

Foto: Privat**Hvordan reagerer folk, når de ser dine tatoveringer?** “Heldigvis får jeg ofte en positiv reaktion på mine tatoveringer. Folk på min arbejdsplads spørger altid ind til, hvad de betyder, og det, synes jeg, er meget hyggeligt. Mine forældre er derimod ikke fans af mine tatoveringer - på nogen som helst måde! Men det ser heldigvis ud til, at de har lært at leve med dem."

Fortæl os noget om dig selv, som vi ikke ved: “Jeg har aldrig nogensinde set Sex and the City!"

Foto: Sascha Oda

Tatoveringsfokus på Costume.dk

12. august: Dj Christel Pixi viser sine (forholdsvis) store kunstværker frem og fortæller om den tatovering, der betyder aller mest for hende.

19. august: Blogger Marie Jedig er den sidste modedame i rækken, der viser sine tatoveringer frem.

26. august: Tatovøren Marija Ripley fra The Sailors Grave fortæller dig om de største tendenser i branchen netop nu og om forskellen mellem mænd og kvinders tatoveringer. Derudover vil vores digitale modechef, Camille Berner, fortælle om sin oplevelse med at få fjernet tatoveringer.

2. september: Modeekspert, Chris Pedersen, giver sit syn på tatoveringer og deres plads i modebranchen.