Modellens modeuge: Laura Julie

Med sunde snacks i tasken og en lynhurtig cykel er Laura Julie klar til at indtage catwalken under Copenhagen Fashion Week. Kom med bag modeugens facade her

Kom med bag Copenhagen Fashion Weeks glamourøse facade, når vi taler med en stribe af modespektaklets aktører.

Første i rækken er model Laura Julie, der blandt andet skal gå catwalk for By Malene Birger, Munthe, Stine Goya og Lovechild 1979.

HVORDAN FORBEREDER DU DIG TIL MODEUGEN?

“Copenhagen Fashion Week ligger ofte efter lidt sommerferie og ro, hvilket er en perfekt forberedelse til et par dage med shows. Min hud har fået lidt sol og en masse ro, så den kan klare lidt mere i forhold til makeup-af-og-på under alle showsene.”

HVILKE SHOWS SER DU FREM TIL AT GÅ – OG SE?

“Jeg har faktisk aldrig set et show, så det har jeg til gode. Men jeg ser frem til at gå nogle fine danske shows. Vi har mange dygtige danske designere, og jeg er altid glad for at kunne være en del af deres smukke shows.”

HAR DU SELV NOGLE YNDLINGSDESIGNERE?

“Jeg har en stor kærlighed til danske designere, nogle af mine favoritter lige nu er Ganni, Baum und Pferdgarten, Stine Goya og Saks Potts.”

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN UNDER MODEUGEN?

“Vand, læbepomade, mobil og sunde snacks som gulerødder, nødder, dadler og æbler.”

HVAD LAVER DU MELLEM SHOWS?

“Jeg cykler så hurtigt, jeg kan! Som regel skal jeg skynde mig videre til et andet show. Men havde jeg mere tid, ville jeg nok drikke en kop kaffe med nogle venner og have en lille break.”

HVAD ER DIN BEDSTE OPLEVELSE FRA DEN KØBENHAVNSKE MODEUGE?

“Jeg har ikke én bestemt oplevelse. Generelt er mine oplevelser fra den danske modeuge gode. Især hvis det er med et team jeg kender godt, fede locations og skønne veninder i lineuppen.”

… OG DEN SKØRESTE ELLER VÆRSTE?

“Jeg har ingen decideret slemme oplevelser under modeugen, men jeg husker et show, hvor jeg forinden havde slået mine fødder til blods på grund af vabler, og skulle gå en lang catwalk i sko, der åd mine fødder. Det er aldrig særlig sjovt.”

HVAD KAN VI FORVENTE AF DIG I DEN NÆRMESTE FREMTID?

“Hmmm … Det må tiden vise. Jeg tager det hele, som det kommer, og nyder hvert sekund.”