Mød Danmarks nye modelstjerne

Regitze Christensen er lige nu i de hotteste kampagner, og så ville Ralph Lauren være kærester med hende. Costume.dk har mødt modellen

Regitze Christensen er en af de danske modeller, der klarer sig allerbedst lige nu på den internationale scene, og der er ikke det store modehus, som ikke vil have fat i den smukke danske pige.

Hun gjorde sin debut på catwalken til AW15-kollektionerne, og siden da har hendes karriere udviklet sig med raketfart.

Lige nu kan du se hende i front for forårskampagnerne for prominente modehuse som Céline, Ralph Lauren og Dolce & Gabbana, og her på Costume.dk har vi taget en snak med modelstjerneskuddet om, hvordan det er at slå igennem så hurtigt som international model samt hvilke sjove anekdoter, hun allerede kan berette.

Regitze Christensen tager selfies i den nye Dolce & Gabbana-kampagne

Hvornår tænkte du for første gang, at det var et stort job, du havde fået?

“Jeg glemmer aldrig dengang jeg røg på forsiden af Berlingske Tidende i starten af min karriere som helt new face. Jeg var blevet sendt ned for at hente morgenbrød hos vores lokale bager, og min tidligere arbejdsplads, og DER hang jeg på forsiden af avisen.

Det var simpelthen så surrealistisk at jeg, lille Regitze fra Hillerød, skulle være på forsiden. Jeg glemmer aldrig den stolte følelse, jeg fik i kroppen, da selve bageren, min gamle arbejdschef, spurgte om det var mig, hvorefter hun løber ud og giver mig den største krammer.

‘Tænk at vores gamle ansatte bagerpige er blevet for kendt til at arbejde her længere og nu hænger på forsiden overalt’, sagde hun stolt til mig.

Jeg havde lyst til at vise hele verden, at jeg havde scoret en forside. For mig havde forsider altid kun været for kendte mennesker, hvilket jeg aldrig nogensinde ville blive. En umulighed, der blev til virkelighed."

Hvilken kampagne, du har lavet, er du mest stolt af?

“Jeg må nok tilstå, at det bliver Ralph Lauren-kampagnen, som kommer ud meget snart. Jeg er blandt andet også i de nuværende Dolce & Gabbana- og Céline-kampagner, hvilket er kæmpe, KÆMPE stort, og jeg er pavestolt over det.

Men jeg tror, Ralph Lauren altid vil have en særlig plads i mit hjerte på baggrund af en underlig, men virkelig komisk historie.

Jeg lagde ud med at gå Ralph Laurens show under forrige modeuge. Ralph Lauren selv har et hjerte af guld og tager sig virkelig godt af sine modeller. Det betyder enormt meget, og kan ændre hele stemningen og ens indre følelse til det positive, så man virkelig ægte nyder og værdsætter, at han lige netop har udvalgt dig til at gå sit show.

Udover at have en dejlig personlighed og et kæmpe talent er Ralph Lauren trods årene også en kæk mand – jeg kunne forestille mig, han har været en rigtig dameelsker tidligere i sit liv.

Han havde et specielt godt øje til mig og spurgte mig til castingen, hvorfor han aldrig nogensinde havde set mig før, for jeg skulle simpelthen være hans kæreste."

Foto: Anna Stokland / Regitze Christensen på catwalken til Ralph Laurens SS16-show

“Da jeg så ankommer til selve showet, vinker han mig hen, for han havde glædet sig enormt meget til at se lige netop mig. Men der var noget, han havde tænkt over siden sidst, han så mig – han havde ændret mening.

Jeg skulle ikke være kærester med ham, men derimod skulle jeg møde hans søn, Andrew Lauren. Så lige der, ti minutter før showstart, stod jeg pludselig i en meget uvant situation alene med Ralph Lauren og hans søn og snakkede om mit og deres personlige liv, København og fremtidige planer om, at de ville komme og besøge mig og omvendt.

Jeg vidste simpelthen ikke, om det hele var ment i sjov, om det var noget, de gjorde med flere modeller, eller om de var dybt seriøse.

Da showet var ovre, og jeg iklæder mig mit eget personlige hippietøj, mærker jeg pludselig en hånd på min skulder. Der stod sønnen Andrew Lauren i sit fine kluns og siger: ‘I noticed you the second you entered the room. I like your jacket. Regitze, right? I will look you up’.

Jeg nåede ikke engang at svare, for væk gik han med et blink i øjet. Jeg grinte simpelthen så meget over denne oplevelse med min modelveninde, Kirstin Liljegren.

Omkring en måned senere, hvor jeg lidt havde lagt hændelsen bag mig, kommer jeg op på mit kontor i New York, da de havde en lille overraskelse. Alle bookere sad og stirrede på mig, og jeg blev lidt nervøs for, hvad det var, der skulle ske. ‘Guess who has been calling the agency three times to ask if you are ready to go on a date?’.

Sateme så, om han ikke havde bedt sin assistent om at ringe til mit bureau for at spørge, om jeg vil med ham på date tre gange! Tænk, det skulle gå igennem to personer. Så den oplevelse vil jeg nok aldrig glemme.”

Hvad er din største drøm som model?

“Jeg er nok lidt af en stræber, og går aldrig halvhjertet ind i noget. Hvis jeg starter noget op, så vil jeg også gøre mit bedste og nå så langt som overhovedet muligt.

Jeg har også en lille indre tro på, at alt er muligt, hvis man kæmper hårdt nok. Derfor går jeg efter guldet og håber og tror på, at jeg nok skal nå langt, for hvad har man at miste?

Min største drøm er dog, ligesom så mange andre, at blive en Victoria’s Secret Angel. De er så sexede, smukke, sunde og trænede at se på. Jeg er fan af en sund og stærk kvindekrop, så de er et utroligt stort forbillede for mig. Forhåbentlig en dag!”