Så da jeg flyttede til Santa Barbara, sagde han til min mor: 'Du bliver nødt til at lære din datter, hvordan man bager.' Hun lærte mig så at bage over FaceTime. Jeg begyndte at bage brød til vores venner, og når vi holdt middage, og alle elskede det. Lidt efter begyndte en lille juicebar i byen at sælge vores brød, og derefter tog det fart. Jeg stod og bagte i måske 11 timer om dagen hjemme i vores hus, og vores brød blev udsolgt i løbet af 20 minutter.
I virkeligheden tror jeg ikke, at Lou og jeg dengang vidste, at det skulle være vores liv, og at vi faktisk ville åbne et bageri. Det skete bare ret naturligt, fordi der lige pludselig var en kæmpe efterspørgsel på det, og vi fik en masse bestillinger fra restauranter. Så begyndte vi at lave nogle små pop up-shops rundt omkring i byen, hvor der blev udsolgt på under en time. Efterspørgslen var så stor, og så tænkte vi: why not? Og så fandt vi vores nuværende bageri i slutningen af 2017."