Mads-Bo Smith: Københavns nye festkonge
© Victor Jones

Mød Københavns nye festkonge

Chateau Motel er på rekordtid blevet en central del af det københavnske natteliv. Vi har mødt en af mændende bag, Mads-Bo Smith, til en snak om drømmepigen og hverdagslykke

I det nye nummer af Costume kan du møde 30-årige Mads-Bo Skovlund Smith, der under modeugen i august i København åbnede natklubben Chateau Motel sammen med festkongerne Simon og Simon.

Vi har bedt klubejeren afslutte en række sætninger, og her får du første bid om hans hverdag. Hvis du gerne vil læse om det bedste råd, Mads nogensinde har fået, eller bliver klogere på hans tanker om kærlighed, så hop ned i din lokale kiosk og køb Costume 176.

Min dag begynder med ... “god kaffe og friske croissanter på altanen.”

Min træningsrutine ... “byder på så meget bold og rivaliseren som overhovedet muligt. Jeg er gammel basketballspiller og mega konkurrence-menneske, så fitness, løb og cykling er som regel den sidste udvej. Jeg forsøger at få sneget fire gange træning ind på en uge fordelt på basket, fodbold, tennis og squash.”

En hverdagsklassiker er ... “at finde en ny opskrift og prøve den af i køkkenet, som regel med ret høj succesrate, hvis jeg selv skal sige det.”

Hverdagslykke er ... “godt selskab på arbejde såvel som i fritiden. Jeg er privilegeret, at jeg er min egen chef og derfor kan arbejde sammen med gode venner hver eneste dag. Fritiden er jeg så heldig også at kunne tilbringe med fantastiske venner og min soulmate.”

Min dag slutter med ... “et godt glas rødvin, drømmepigen liggende på min brystkasse og det seneste afsnit af én af mine serier.”

Jeg holder aldrig op med at bruge ... “Old spice. Kort og godt den bedste deodorant nogensinde.”

Læs resten af interviewet i Costume 176, der er på gaden nu.