© Polina Vinogradova

Natalie Madueño: Det bedste råd, jeg har fået, er utrolig simpelt

Vi har bedt den serie-aktuelle skuespiller afslutte en række sætninger om alt fra hverdagsrutiner til kærlighed

Hvordan er det egentlig at være Natalie Madueño, 31 år og aktuel i serien Den som dræber – fanget af mørket på Viaplay?

Vi har bedt skuespilleren afslutte en række sætninger.

Hverdag

Min dag begynder med ... “at jeg bliver vækket af mit solvækkeur med fuglelyde. Det lyder måske tørt, men det er en vanvittigt rar måde at vågne på. Derefter følger en kæmpe kop kaffe og en ordentlig portion morgenmad.”

Jeg holder aldrig op med at bruge ... “tid sammen med dem, jeg elsker.”

Min træningsrutine ... “er i længere perioder ikke-eksisterende, da det kan være svært at få til at hænge sammen med optagelser. Men ellers er det en blanding af cardio og styrketræning.”

En hverdagsklassiker er ... “en eftermiddags- eller aftengåtur med min kæreste efterfulgt af kaffe og kage.”

Hverdagslykke er ... “spontane middagsaftaler og at høre andre grine.”

Min dag slutter med ... “at jeg tjekker et par gange, om jeg har sat mit vækkeur rigtigt, da jeg virkelig er bange for at sove over mig. Og så falder jeg ellers rimeligt hurtigt i søvn i forsøget på at læse en bog eller se et afsnit af en serie.”

Liv

Det bedste råd, jeg har fået, er ... “‘bo billigt’. Simple, men utroligt vise ord fra Jesper Christensen.”Det største, jeg har opnået ... “ved jeg ikke rigtigt, hvad er. Jeg synes, at jeg har været heldig, og jeg har flere gange haft følelsen af at have opnået noget, jeg er glad for og stolt af. Men den dag jeg får børn, tror jeg måske, jeg kan sige: ‘Så, der var dét – det største, man kan opleve og opnå i livet’.”

Jeg bliver nervøs, når ... “jeg tænker på at miste dem, jeg elsker. Og når jeg læser nyhederne, det kan sgu skræmme mig en gang imellem.Mine tanker om kærlighed er ... “at det er det vigtigste i livet. Der er intet i verden, der betyder noget, hvis man ikke har nogen, man elsker og bliver elsket af.”

Jeg griner altid af ...“videoer med dyr og børn, der gør dumme eller sjove ting. Det er åndssvagt, men kan seriøst få mig til at græde af grin. Og så griner jeg også rimeligt meget af min kæreste.”

Jeg vil helst rejse til ... “hele verden. Jeg elsker at rejse, se og opleve nye ting, møde andre mennesker, kulturer og natur. Jeg tror ikke, at der findes noget, som på samme måde udvider min horisont og samtidig får mig til at værdsætte det, jeg har. Lige nu har jeg Costa Rica og Hawaii på listen over ønskedestinationer.”

Arbejde

Min arbejdsfilosofi ... “er, at jeg hele tiden skal turde kaste mig ud fra timetervippen. Også selvom jeg ikke ved, om der er vand i bassinet. Jeg tror, at man lærer mindst lige så meget af at dumme sig, fejle og skyde forkert, som man gør af at ramme plet – hvis der overhovedet er noget, der hedder det.”Min arbejdsmoral er ... “høj, hvis jeg selv skal sige det. Jeg skal helst hver dag have en følelse i maven af, at jeg har gjort mit bedste. Uanset hvad det bedste så måtte være den dag.”

Mit drømmejob som barn var ... “at være dyrlæge, biolog og palæontolog, ligesom Ross fra Venner. Jeg var og er stadig lidt af en nørd på nogle punkter.”

Et godt arbejde er ... “når jeg får en følelse af, at mine kollegaer og jeg er i en form for flow, hvor vi nærmest ikke behøver tale om tingene, men forstår hinanden. Det kan jeg blive helt høj af.”

På arbejde kunne jeg aldrig finde på at ... “ja, det er lidt svært, da jeg virkelig skal mange mærkelige og absurde ting på mit arbejde hver dag. Men at komme for sent med vilje eller af dovenskab kunne jeg aldrig finde på.”

Jeg ser op til ... “min mor. Det er en klassiker, men hun er et af de klogeste, sejeste og kærligeste mennesker, jeg kender.”

I weekenden ... “vil jeg ofte nå alt det, jeg ikke altid når i hverdagene. Se min familie og mine venner, drikke god vin og spise lækker mad, få ordnet alt det praktiske, jeg ikke når i løbet af ugen, gå lange ture i naturen ... det siger sig selv, at jeg aldrig når det hele.”