Olivia Joofs Roskilde Festival
© Privat / Olivia Joof Lewerissa

Olivia Joof: “Folk har altid grinet af, hvor lidt Roskilde-agtigt det var”

Skuespiller Olivia Joof Lewerissa deler sine bedste festivalminder og tips til en vellykket Roskilde Festival

Søndag lød startskuddet til Roskilde Festival 2018, og Dyrskuepladsen er atter blevet indtaget af glade festivalgæster. Vi har taget en snak med en stribe faste festivalgængere, som deler deres sjoveste minder og bedste tips til en vellykket Roskilde Festival.

Næste i rækken er skuespiller Olivia Joof Lewerissa, der ikke kan undvære sine dobbeltdyne og som opfordrer festivalgæsterne til at smile til alle, de møder på deres vej.

Læs vores øvrige Roskilde-interviews med Alice Rosenkrantz Brunsø, Sofie Solog Melissa Bech her.

DET ELSKER JEG VED ROSKILDE

“At høre en masse dejlig musik, have grineflips og ligge og kigge på mennesker i Roskilde-outfits. Det er altid sjovt at observere, hvad der er årets rosser-look.”

DET SKAL JEG HØRE

“Smerz, Jakob Ogawa, Kali Uchis, Anderson .Paak, Partynextdoor.”

DET GLÆDER JEG MIG MEST TIL

“Meget kolde drinks, åbenbaringsfølelsen til en koncert og dårlige Instagram-billeder med alt for mange tags.”

© Privat / Olivia Joof Lewerissa

MIT BEDSTE FESTIVALMINDE

“At ligge i en lille venindelejr i West iført et spændende hårbånd og et digitalkamera sammen med min veninde Ida. Vi havde et grineflip, der varede i en uge, indtil at jeg mistede min stemme og måtte trække stikket lørdag morgen.”

HER SPISER JEG

“Til morgenmad spiser jeg yoghurt med frugt og müesli. Ellers stiler jeg efter steder, hvor der er mulighed for at få nogle gode salater, men man ville nok også godt kunne finde mig i boden med stegt flæsk med persillesovs. Det er en vidunderlig ret.”

HER SOVER JEG

“I København med arrangerede lifts. Jeg har hang til en god madras og en dejlig tung dyne, men i gamle dage på Roskilde sov jeg altid i et tremandstelt med en oppustelig dobbeltmadras to puder og min egen dobbeltdyne. Så kunne tøj, sko og toilettaskeligge ude i siden i sin egen lille afdeling. Når folk har kigget ind i mit telt har de altid grinet af, hvor lidt Roskilde-agtigt det var, men jeg har prøvet at ligge på et tyndt liggeunderlag med en sommersovepose, og jeg vil ikke være med til det.”

MIT BEDSTE ROSKILDETIP

“Drik masser af vand, ryd op i lejren hver morgen, smil til pigerne i grisekostumer og også til drengene, der sidder og giver en karakterer ud fra, om man er lækker, selvom det er mega rotteagtigt at gøre. Smile!”