Petra Nagel Go' aften live
© Pernille Ringsing

Petra Nagel om kærlighed, fortrydelse og det bedste råd, hun nogensinde har fået

Kom tæt på den populære tv-vært Petra Nagel, som er aktuel i TV2's talkshow Go' aften live

Hvordan er det egentlig at være Petra Nagel, 34 år og vært på TV2’s nye talkshow, Go’ aften live?

Vi har bedt den populære tv-vært afslutte en række sætninger.

Hverdag

Min dag begynder med ... “at min søn vækker mig med sine store øjne og kræver, at vi står op og leger. Så drikker jeg en kop kaffe og laver havregrød til os begge to. Min kæreste er lidt langsommere om morgenen. Jeg holder til gengæld meget af morgener.”

Jeg holder aldrig op med at bruge ... “tid på at lave lækker mad. Jeg elsker at stå i mit køkken. Om det er til min lille familie eller mine venner, så er madlavning en slags terapi for mig.”

Min træningsrutine er ... “mere en ugentlig engangsforestilling. Jeg går til crossfit, når jeg har tid. Jeg tager virkelig hatten af for de småbørnsforældre, som både kan have et job, være sammen med deres børn og måske også lidt deres familie samtidig med, at de også træner et par gange om ugen.”

En hverdagsklassiker er ... “når jeg henter min søn tidligt fra vuggestuen. Så sætter vi os på det lokale bageri og deler en tebolle og en æblemost, mens vi snakker om forskellige ting. Han kan ikke sige andre ord end ‘hej’ og ‘hov’, så der går vores samtaler nogle gange lidt død, men det er også okay.”

Hverdagslykke er at ... “lave mad med min søn, som sidder på køkkenbordet og piller ved alle mulige ting. Tit hører jeg mig selv råbe: ‘Neeej, rør ikke den skarpe køkkenkniv’, eller: ‘Please, tyg ikke i kaffekapslerne’. Og nej, han kommer ikke til skade.”

Min dag slutter med ... “at jeg ligger med min telefon og kigger efter et nyt sted at bo. Vi er ved at vokse fra vores lejlighed på Vesterbro.”

Liv

Det bedste råd, jeg har fået, er ... “hver ting til sin tid. For nylig, da jeg talte i telefon med min far, snakkede vi om alle de ting, mennesker vil have. Han mener, at vi unge mennesker har alt for travlt med at ville opnå det hele i vores 30’ere. Hvis man kører en kæmpe Mercedes nu, hvad skal man så køre i, når man bliver 50? Stopper vi nogensinde op og mærker efter og tænker: ‘Fedt, jeg lever allerede som en konge, så nu vil jeg slappe af og være i det’.”

Den person, der ændrede mit liv, er ... “Asbjørn, min kæreste. Han gør mig til en bedre version af mig selv, og så griner jeg hver eneste dag sammen med ham. Og dét er virkelig vigtigt i et parforhold – især når man er blevet forældre. Det indebærer masser af dejlige ting, men forældreskabet gør også, at det skorter på den personlige frihed, og date-nights har vi stort set aldrig længere.”

Det største, jeg har opnået ... “var, da jeg fødte min søn efter en rimeligt lang og strid fødsel. Og så var det en kæmpe cadeau at modtage en Zulu Award for mit program om krop og selvværd.”

Jeg bliver nervøs over ... “at skulle være vært på et nyt program, men hvis det går helt ad helvedes til, har jeg Jes Dorph ved min side, der med sine 1.000 år på bagen er der til at gribe mig.”

Jeg fortryder, at ... “jeg har fået en masse tatoveringer på armene. De fylder for meget og betyder slet ikke nok for mig.”

Mine tanker om kærlighed ... “er, at en verden uden ikke er til at leve i.”

Jeg griner altid af ... “Asbjørn og Casper Christensen.”

Jeg vil helst rejse til ... “Australien. Asbjørn og jeg har aftalt, at vi en dag skal køre landet rundt i en autocamper fyldt med vores børn og fede oplevelser. Men altså i disse klimatider er det jo næsten pinligt at sige, at man skal flyve et sted hen, så en tur rundt i Europa ville også kunne gøre det.”

Arbejde

Min arbejdsfilosofi er ... “at være en god kollega. Det betyder meget for mig at skabe god stemning omkring mig.”

Min arbejdsmoral ... “er god. Jeg knokler, når jeg skal. Men jeg går også hjem, når jeg har fri. Og så er det vigtigt for mig, at alle løfter i fælleskab, ligegyldig om man er piccoline, chef eller tv-vært.”

Mit drømmejob som barn var ... “at sidde ved kassen i en købmandsbutik og scanne varer ind. Senere blev det at læse nyheder op, og det er jo faktisk det, jeg skal til nu ... fedt.”

Et godt arbejde er ... “et sted, hvor jeg er glad, når jeg cykler dertil og glad, når jeg cykler derfra igen.”

På arbejde kunne jeg aldrig finde på ...“jeg tror ikke, at der er noget, jeg ikke kunne finde på i et job. Jeg er meget mig selv og forsøger at gøre mit arbejdsliv til et lige så fedt liv, som dét, jeg har herhjemme.”

Jeg ser op til ... “Cecilie Frøkjær og Stéphanie Surrugue.”