Rejina Pyo x & Other Stories
© Rejina Pyo x & Other Stories

Rejina Pyo: “Jeg vil gerne tilføje noget særligt til kvinders hverdag”

Vi har talt med Rejina Pyo, som sammen med & Other Stories står bag et nyt designsamarbejde, der mikser maskulint med feminint og vil levere tidløse og holdbare design.

Highstreet-mærkerne har efterhånden en lang historie inden for designsamarbejder, som har skabt stor efterspørgsel og forårsaget tomme hylder både i de fysiske butikker og online. Det næste designsamarbejde, vi kan se frem til, er mellem & Other Stories og den koreanske designer Rejina Pyo, som er kendt for sine tid- og trendløse design, der er elsket af blandt andre stilikonet Leandra Medine Cohen.

Kollektionen er i sine farver, strukturer og materialer inspireret af naturen og er lavet af bæredygtige materialer som økologisk bomuld, silke og uld.

Vi har talt med Rejina Pyo om den nye kollektion, som lander i butikkerne og online 13. april.

Hvad er inspirationen bag den nye kollektion?
“Designsamarbejdet er inspireret af nogle af mine personlige yndlingsitems fra Rejina Pyo. Vi valgte at fokusere på brugbare ready-to-wear-pieces, som vil forblive relevante og bevise deres kvalitet over tid, herunder afslappede suits, ikoniske Rejina Pyo-kjoler og alsidige items, som blender naturligt ind i din eksisterende garderobe. Min personlige stil varierer fra feminine kjoler med sandaler til mere traditionelt maskulint suiting, hvilket også afspejles i kollektionen.”

Hvilken type person havde du i tankerne, da du designede kollektionen?
“Jeg er inspireret af stærke, kreative og talentfulde kvinder omkring mig. Det er ofte mine venner og mit team og kvinder, jeg ser rundt omkring i London og på mine rejser. Jeg har altid gerne villet klæde kvinder i alle aldre og fra alle baggrunde på, og jeg vil gerne tilføje noget særligt til deres hverdagsliv.”

Rejina Pyo x & Other Stories
© Rejina Pyo x & Other Stories

Hvordan komplementerer Rejina Pyo-brandet og & Other Stories hinanden, og hvor adskiller I jer? Og hvordan overkom i den udfordring i designprocessen?
“Vi modtager jævnligt anmodninger om designsamarbejder, men & Other Stories skilte sig ud i mine øjne. Så mange kvinder elsker brandet, og det var en spændende at kunne dele mine design med deres publikum.

Jeg tror ikke på trend-baseret design – jeg designer efter mit humør, og hvad jeg gerne vil gå i. Stil er en personlig ting, der ikke kan blive defineret eller kontrolleret af trends. & Other Stories-kvinden kan også godt lide at eksperimentere med sin garderobe og går meget op i personlig stil. Jeg tror, at deres kunder vil elske, hvor alsidige og særlige, hvert eneste item i kollektionen er, og at de vil være begejstrede over fokusset på bæredygtige materialer.

Jeg er bevidst om, at mange kvinder, som elsker brandet, måske ikke har budgettet til Rejina Pyo, og ved at samarbejde med & Other Stories er det muligt for os at dele vores Rejina Pyo-design med et endnu større publikum. Kollektionen er en fejring af alt, hvad Rejina Pyo handler om: Det er mine egne favorit-items, bare udført på en mere tilgængelig måde.”

Rejina Pyo x & Other Stories
© Rejina Pyo x & Other Stories

Hvad var den største udfordring i skabelsen af kollektionen?
“Denne sæson var unik, fordi den blev designet under lockdown, og jeg rejste mellem Irland og vores kontor i Korea på det tidspunkt. Der var nogle unikke udfordringer involveret, idet teamet en stor del af tiden ikke kunne samles eller mødes fysisk med nogen fra & Other Stories-teamet for at arbejde på de forskellige design. Jeg tror, at jeg af samme grund var meget inspireret af, hvad jeg gerne ville have på, når lockdown sluttede, og vi kunne rejse og se vores venner igen.”

Hvad er dit eget yndlings-item fra kollektionen?
“Det er svært at vælge, jeg vil have det hele på. Jeg er virkelig spændt på at gå med 'suit-shortsene', jeg elsker den cropped jakke parret med shortsene – det er et fint samspil mellem et maskulint look med feminine elementer. Jeg ville elske at have det outfit på, når jeg er ude og opleve byen.”

Rejina Pyo x & Other Stories lander i butikkerne og online på Stories.com 13. april.