Sådan er det at være Missy Rayder
© Anja Poulsen / Costume 178

Missy Rayder: Det bedste råd, jeg nogensinde har fået

Vi har bedt den amerikanske supermodel Missy Rayder afslutte en række sætninger om alt fra de ting, der gør hende nervøs til kærlighed og hverdagslykke

Den amerikanske supermodel Missy Rayder på 38 år har over 20 års international karriere bag sig og stadig ses i verdens største modemagasiner, inklusiv på forsiden af Costume 178.

I dag står hun desuden bag det eksklusive tapetfirma Penumbra Obscura, der udvikler håndtegnede tapeter inspireret af en indgående interesse for kunst og symbolisme.

Vi har bedt Missy Rayder afslutte en række sætninger.

Hverdag

Min dag begynder med ... “at min søn vækker mig. Så spiser vi morgenmad og tager i skole.”
Min træningsrutine ... “består primært af at gå og løbe rundt i New York City, hvor jeg bor. Jeg træner ikke regelmæssigt, men har en meget aktiv livsstil.”
En hverdagsklassiker er ... “at følge min søn i skole med en kaffe i hånden.”
Hverdagslykke er ... “når jeg rammer en fin balance mellem, hvad jeg giver, og hvad jeg får tilbage rent energimæssigt.”
Min dag slutter med ... “en bog.”
Jeg holder aldrig op med at bruge ... “Dr. Alkaitis’ Nourishing treatment oil.”

Liv

Det bedste råd, jeg har fået, er ... “i forbindelse med at overkomme livet: Vi oplever alle nederlag. Dem skal vi vende til en bevidst udvikling hen mod forandring.”
Den person, der ændrede mit liv, er ... “det er umuligt at nævne en enkelt person. Både de meget svære, men også fantastiske forhold, jeg har været i, har påvirket og ændret mit liv på forskellige måder.”
Det største, jeg har opnået, er ... “altid at forblive tro mod mine egne overbevisninger midt i heftig påvirkning fra omverdenen.”
Jeg bliver nervøs over ... “verdens tilstand, og hvordan den afspejler sig i den skarpe opdeling af menneskeheden, som vi ser i dag.”
Jeg fortryder ... “at jeg af og til tillader mig selv at blive distraheret af meningsløse ting.”
Mine tanker om kærlighed er ... “at vi alle må være modige nok til at kaste os ud i den. Om det er gennem en kreativ proces, et individ eller en idé, så er passion afgørende for vores liv.”
Jeg vil helst rejse til ... “det grønne bjergområde Schwarzwald i det sydvestlige Tyskland.”

Arbejde

Min arbejdsfilosofi er ... “at være professionel og altid bruge lidt af mig selv i mit arbejde.”
Det vildeste, jeg har gjort på et modeljob ... “var, da jeg utilsigtet svømmede i vand fyldt med piratfisk til en brasiliansk kampagne.”
Lige nu er jeg meget optaget af ... “tapetfirmaet Penumbra Obscura, som jeg har sammen med min mand, Marko Velk. Det kombinerer vores passion for kunst og interiør. Alle vores mønstre er først håndtegnet med enten blæk eller blyant af Marko og derefter udviklet med forskellige farvekombinationer.”
Et godt arbejde er ... “et, der udfordrer dig på forskellige planer eller tillader dig at udfordre dig selv på andre måder i livet.”
Jeg ser op til ... “personer, der tør stå fast på deres tro og overbevisninger.”

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF