Sådan fester jeg: Dj Jean von Baden

Den danske dj fester bedst bag pulten, hvor han skåler i Dom Perignon 1996, og spiller remixes af Justin Timberlake. Få hans bedste festtips her

December er festernes tid, og derfor har vi denne måned festtema på Costume.dk.

Vi benytter anledningen til at tage en snak med en håndfuld af landets mest festlige personligheder, om alt fra den ultimative playliste til det bedste festoutfit.

Anden i rækken er den danske festkonge og dj Jean von Baden, der gør sig klar til fest med 300 armbøjninger, og helst drikker Dom Perignon fra 1996.

Læs mere om Jean von Badens festfavoritter i interviewet her.

HVORDAN GØR DU DIG KLAR TIL FEST?
“Jeg tager altid en middagslur, laver 300 armbøjninger, renser min krop med citron, ingefær og poweryoga, og forbereder mit sæt til aftenens fest. Jeg spiller altid, nyder festen bedst bag pulten.”

HVAD KRÆVER DET AT HOLDE EN GOD FEST?
“Det rigtige festlige publikum, som kan sammen, og er der af en årsag. Det må ikke handle om at networke eller finde en partner.

En god fest er oftest den fest, hvor folk er sammen om musikken, og ikke deres mere basale behov. Husk et fashionabelt tema, skab interaktive små gimmicks, vis at du som vært er stolt af din fest – og smil.”

HVAD DRIKKER DU?
“Dom Perignon 1996, Mezcal-shots eller gin og tonics lavet på verdens bedste gin, Geranium.”

DIT ULTIMATIVE PARTY-HIT?
Love Is In The Air (Mashti & Jean von Baden Edit) eller Sexy Back i Easy D Remix til det mere kommercielle. Til mine deep house-fans spiller jeg en masse med Cobllestone Jazz af Mathew Johnson.”

HVILKEN FEST ER DEN BEDSTE NOGENSINDE?
“Det må uden tvivl være Elton John, Grace Jones og Freddie Mercurys fest på legendariske Pikes Motel på Ibiza i 80’erne, hvor der var dværge med coke på hovedet, eskapader og dekadente kostumer. Det er festen, jeg gik glip af.

Men bedste fest ever, er alle elektroniske fester, hvor en skøn flok af mennesker er samlet bare for at danse til undergrundens romantiske toner.”

HVILKET OUTFIT ER DIT FAVORIT TIL FEST?
“Jeg er glad for tøj fra blandt andet POPcph, Nag People og David Andersen, hvis jeg skal være smart, men nyder mest et par sorte jeans, en lækker T-shirt og afslappet tøj, når jeg spiller – selvfølgelig af god kvalitet.”

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER