Sigrid Raabe
© Øystein Haara

Sigrid Raabe: Den nye stjerne, du skal kende

Efter en fantastisk optræden på Roskilde Festival har vi ikke kunne få nok af Sigrid Raabe. Vi har mødt det norske stjerneskud, som du kan lære meget bedre at kende her

Norske Sigrid på blot 21 år har formået at blive en af tidens mest hypede, skandinaviske kunstnere. Hvis du har oplevet hende under sommerens Roskilde Festival eller Spot Festival, kender du helt sikkert debuthittet Don't Kill My Vibe.

Modebranchen kan heller ikke få nok af den unge sangerinde, der blandt andet har medvirket i Teen Vogue og Interview Magazine.

Sigrid er altså en kvinde, du bør holde øje med. Vi tog en snak med hende om festivaler, sommer og mode.

HVAD GLÆDER DU DIG MEST TIL I SOMMER?

“Jeg glæder mig til at spille koncerter med mine bedste venner – også kendt som bandet.”

HVILKE FESTIVALER SKAL DU SPILLE PÅ?

“Det bliver en hektisk sommer! Vi skal blandt andet spille på Øya Slottsfjell, Sommerfesten på Giske og Bergenfest i Norge, plus nogle i udlandet, som jeg ikke kan snakke om endnu. Jeg glæder mig meget!”

Sigrid der optræder på Apollo scenen under Roskilde Festival

SKILLER FESTIVALOPTRÆDENDER SIG UD FRA ANDRE KONCERTER?

“Ja! Det smukkeste med festivaler er, at du også får set andre koncerter.”

HVAD ER DIT BEDSTE SCENEUDSTYR?

“Komfortabelt tøj! Jeg løber som regel rundt i shorts, T-shirt og sneakers.”

HVILKET FORHOLD HAR DU TIL MODE OG IMAGE?

“Jeg synes, at mode skal være sjovt og kampagnen rundt om Don't Kill My Vibe og den kommende EP er baseret på min Pinterest-konto.

Jeg tror alligevel, mine nærmeste griner sig selv ihjel af, at jeg pludselig tager til Vogue-galla og bliver interviewet af Costume, siden jeg elsker uldsokker, lange underhyler, vindfrakker og slidte bomuldstrøjer.”

HVAD ER DIT BEDSTE FESTIVALMINDE?

“Det var på Sommerfesten på Giske for nogle år siden, da jeg spillede min første ordentlige koncert med band. Det var sygt fedt og en rigtig fin aften.”

HVAD GØR DU FØR OG EFTER EN FESTIVALOPTRÆDEN?

“Jeg synger ofte Sorry af Justin Bieber, før jeg går på scenen. Ellers er det bare en masse kram med bandet, så jeg tror, at kram er det nærmeste, vi kommer på et ritual.”

HVOR GÅR SOMMERFERIEN HEN I ÅR?

“Til norske festivaler! Dette bliver min første ferie og turné i Norge, så jeg glæder mig meget. Der bliver ikke så mange fridage, men der kommer nok stadig et Instagram-billede eller to op, når jeg tager på turné.”

HVAD ER DIT BEDSTE FESTIVAL-STYLINGTIPS?

“Jeg må nok sige solcreme. Jeg glemmer aldrig den sommer, da jeg måtte gå med en limegrøn skjorte i en hel uge, fordi jeg var for sej til solcreme den første dag. Limegrønt er ikke så fint til solbrændt hud.”

HVILKE TRE TING KAN DU IKKE KLARE DIG UDEN OM SOMMEREN?

“Musik, bikini og bog. Jeg elsker at bade!”

ALT DET DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF