© Sus Wilkins

Sus Wilkins: Her er min magiske ansigtsfavorit

"Vinduespudseren" kalder Sus Wilkens den ansigtsscrub, som hun synes, giver resultat med det samme. Se hvilke øvrige skønhedsprodukter skuespilleren er vild med - inklusive duften, som hun bar til sit bryllup og alle gæsterne fik med hjem.

Model, influencer - men først og fremmest skuespiller. Sus Wilkins er en stjerne med mange talenter, og det kommer især til udtyk i hverdagen, hvor to dage sjældent er ens. De seneste par år har du kunnet finde Sus på rollelisten i ungdomsserien"Perfekte Steder", og netop nu er hun aktuel i hele to nyheder fra Netflix - den norske juleserie "Julestrom" og spillefilmen "Kærlighed for voksne".

Vi har haft en lille snak med Sus om, hvilke skønhedsprodukter hun ikke kan leve uden i hendes alsidige hverdag, og der er et par favoritter iblandt, som du med fordel kan tilføje til ønskelisten - det har vi i hvert fald gjort.

Yves Saint Laurent 'LIBRE'

Yndlingsparfumen kan skifte, men nu er det YSL’s “LIBRE”. Den havde jeg på til min bryllup, og så havde vi sørget for, at vores gæster fik den med hjem. Det er et dejligt minde, der for mig dufter lidt af Italien og kærlighed.

ZO Skin health 'The Daily Power Defence' creme

Jeg er storforbruger af ZO skin Health, som forhandles hos Retouch. Jeg har brugt produkterne de sidste 5 år, og bliver jeg nok ved med for evigt. Et af mine yndlingsprodukter må være “The Daily Power Defence” som jeg føler nulstiller huden hver gang. Er min hud lidt irriteret, så får den creme altid rettet det op.

ZO Skin Health 'Exfoliating Polish' scrub

Et andet uundværligt hudplejeprodukt er også fra Zo Skin health. Deres scrub “Exfoliating Polish” kalder jeg for vinduespudseren. Det er svært at forklare, men den finpudser din hud, og du kan se resultater, så snart du vasker den af. Den er magisk!

Burt's bees tinted lipbalm

Jeg elsker flotte læber, og min yndlings læbepomade kommer fra “burt’s bees“. Det er deres tinted lipbalm i farven Dahlia. Den har et lidt mørkerødt skær på en ret naturlig måde, som man kan skrue op og ned for.

Yves Saint Laurent 'Touche Eclat Luminous'

Jeg bruger ikke så ofte mascara, men når jeg gør er det fra YSL - og så er deres Touche Èclat highligher til under øjnene også en klassiker for mig.