Thora Valdimarsdóttir
© Thora Valdimarsdóttir

Thora drømmer om denne vinterfrakke: “Den er alt for meget, men jeg er vild med den”

Den danske designer og stylist deler ud af sine største juleønsker, kæreste minder og outfittet til nytårsaften

Den søde juletid er over os med alt hvad dertil hører. På Costume vil vi måneden ud sprede den gode stemning sammen med en række inspirerende kvinder, som deler ud af deres ønsker, festoutfits og minder.

Næste i rækken er Rotate Biger Christensen-designer og stylist Thora Valdimarsdóttir, som har fundet den sejeste vinterfrakke og deler opskriften på det perfekte julefrokost-outfit.

Hvad ønsker du dig i julegave?

“Jeg har særligt tre ønsker denne jul:

  1. Muglers fantastisk smukke jeans. Jeg elsker, at der sker noget, så de ikke ligner alle mine andre jeans.
  2. En top fra Oresund Iris. Jeg har været vild med brandet, siden de lavede deres første buksedragt for nogle år siden. Deres tøj er klassisk, men med et lækkert feminint twist. Det fede ved Oresund Iris er, at der ikke rigtig er noget, der bliver taget ud af kollektionen. Derfor kan man altid få yndlingstoppen på deres website.
  3. En lille taske fra Givenchy, der er helt perfekt. Den kan både bruges som clutch, skulder- og bæltetaske. Jeg er vild med det, og farven.”
Thora Valdimarsdóttir
© Thora Valdimarsdóttir

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har givet?

“Det var en ret speciel følelse at give min søster, mor og niece deres første Rotate-kjoler sidste år. Min søn blev tvunget til at lave en photosession med os, hvilket han ikke var stor fan af. Men billedet blev mega cute, haha.”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

“Min søn havde slæbt sin far ud for at købe nogle lyserøde plastikkopper til mig. Han var så stolt over dem, det var næsten vigtigere for ham at give mig kopperne, end at han selv åbnede gaver.”

Influencer Thora Valdimarsdóttir
© Thora Valdimarsdóttir

Vil du dele et af dine kæreste juleminder?

“Jeg kommer fra Island, men har aldrig rigtig fejret jule deroppe. Da min søn blev født, tog jeg med mine forældre og hans far derop, og holdt, for første gang i mit voksne liv, jul med hele min familie. Det var virkelig en dejlig følelse.”

Hvad er dit go-to outfit til julefrokoster?

“En kort kjole, sexede høje hæle og en iøjnefaldende taske. Det fungerer hver gang.”

Hvilken nytårskjole skal du have på i år?

“Jeg skal have denne skønne sag på fra Rotate Birger Christensen. Jeg elsker materialet, farverne, knapperne og at den er langærmet.”

Hvilken jakke skal holde dig varm denne vinter?

“Den er alt for meget, men jeg er vild med den zebramønstrede frakke fra Annakiki. Den er oversize, men stadig feminin, og jeg ville elske, hvis den holdt mig varm til vinter.”

Har du et nytårsforsæt?

“Ja, jeg vil gerne blive bedre til at bruge min tid på de mennesker jeg elsker.”