© @josephinehoejbjerg

Tinkas største julegaveønske: "Jeg ved slet ikke, om det er en ting, man kan have på ønskelisten"

Hvad ønsker Tinka sig i julegave? Vi har spurgt skuespiller Josephine Højbjerg, der lige nu er aktuel i TV2's julekalender som nissen Tinka, hvad hun selv ønsker sig til jul, og hvilken gave hun glæder sig til at give.

Josephine Højbjerg, er lige nu ultra aktuel som halvnissen Tinka fra TV2s populære julekalender, der i år er nået til tredje sæson. Josephine glæder sig meget til at give julegaver - også når hun ikke er Tinka:

"Jeg har lige været ude at rejse med en produktion (jeg må desværre ikke afsløre, hvor rejsen gik hen) og her købte jeg nogle små, specielle 'souvenirs,' som jeg glæder mig til give min helt tætte familie. Tingene er nøje udvalgt præcis til dem, og rejsen var en stor ting, og derfor er det dejligt, at kunne give dem noget derfra."

Josephine Højbjergs juleønsker får du her - måske du kan få inspiration til din egen ønskeseddel:

En tur i Det kongelige teater

Fordi jeg er skuespiller, vil mange måske tænke, at jeg har været i teateret tusindvis af gange - men det er desværre ikke tilfældet. Jeg har faktisk aldrig været rigtigt i teateret, og det vil jeg så gerne. Både for at prøve det, men også fordi jeg tror, det ville være en virkelig god ide i forhold til mit arbejde. Så jeg ønsker mig teaterbilletter.

© Henrik Stenberg / Det kongelige teater

Diamantøreringe

Mit andet ønske må være øreringe, da jeg overvejer at få et enkelt hul mere i det ene øre. Jeg kunne vildt godt tænke mig en lille mini diamantørering, og så må vi bare håbe, at jeg faktisk tør at få hullet lavet.

En lejlighed i København

Ønsker var så meget nemmere, da jeg var lille, og det bare var en masse legetøj. Men et stort ønske for mig i år er at finde min egen lejlighed i København. Jeg leder virkelig intenst og synes, at det er så svært at finde noget, som kan betales. Så selvom det måske ikke er en 'ting' man kan have stående på ønskelisten, så er det mit allerstørste julegaveønske.

© pexels