Trine Kjær: Her er mine 5 key items

Blogger og stylist Trine Kjær fortæller om de vigtigste ting i sin garderobe, fascinationen af franske kvinder og hvordan danske piger aldrig ville style sneakers

Trine Kjær har en central plads på den danske modescene, hvorfra hun dagligt formidler mode til en solid fanbase, der i skrivende stund tæller mere end 80 tusinde følgere på Instagram.

Hvad der startede i 2008 med bloggen Trineswardrobe.com, er i dag vokset sig til et brand, som også inkluderer to produktserier med hår- og hudpleje.

Her kan du læse om de dyrebareste ting i Trines garderobe, evige inspirationskilder og hvordan danske piger aldrig styler sneakers.

HVORNÅR VIDSTE DU, AT DU VILLE ARBEJDE MED STYLING?

“Jeg har været vild med mode, siden jeg var barn, og jeg har altid været fascineret af at sammensætte det perfekte outfit. Jeg kan huske, at jeg drev min mor til vanvid, da jeg var fire år, fordi jeg ikke vill gå hjemmefra, før jeg var tilfreds med mit look.”

BESKRIV DIN STIL

“Jeg vil sige, at den er skandinavisk, anvendelig og uforudsigelig. Jeg elsker at arbejde med kontraster – såsom feminin versus maskulin. Jeg elsker et simpelt outfit, hvor accessories gør hele forskellen. Som den rigtige taske, sko eller smykker. Derudover har jeg altid haft et blødt punkt for farmer, specielt blå og rød.”

HVOR FINDER DU MODEINSPIRATION?

“Jeg elsker Instagram, det er det perfekte redskab til at finde ny inspiration. Jeg finder nye, inspirerende profiler hver dag. Jeg finder også meget inspiration i Københavns gader og i gamle film.”

HVEM ER DINE STILMUSER?

“Franske kvinder generelt. Jeg elsker deres underspillede look, og jeg elsker måden, der bærer dem selv på.”

HVAD ER DINE 5 KEY ITEMS?

“Det er min prikkede Chanel-taske, blå vintage Levi’s 501-jeans, pink loafers fra Gucci, Acne-læderjakke og en Bruuns Bazaar T-shirt med rund hals. Sammen udgør de et perfekt hverdagslook.”

HVAD ER DIT YNDLINGSSMYKKE?

“Jeg føler mig nøgen uden mit ur og mine ringe.”

HVILKEN ER DIN FAVORIT FRA PANDORAS EFTERÅRSKOLLEKTION?

“Jeg elsker den nye Pandora Rose-kollektion, som er virkelig elegant. Min favorit må være den lille sløjfering.”

HVORDAN GÅR DANSKE PIGER KLÆDT FOR TIDEN?

“Københavnske piger elsker deres sneakers. Du ser seje piger på hvert hjørne med et par limited edition-sneakers fra Nike, Adidas og New Balance. En dansk pige ville dog aldrig parre sneakers med et tracksuit – vi styler dem med nederdele, jeans og kjoler.”

Smykker fra Pandoras efterårskollektion.