Trine Kjær
© Trine Kjær

Trine Kjær ved, hvad hun skal have på til julefrokosten: “Det er så tilpas underspillet”

Den populære influencer har allerede styr på årets nytårskjole og outfittet til julefrokosten. Lad dig inspirere af Trine Kjærs planer for højtidens hygge og fester

Den søde juletid er over os med alt hvad dertil hører. På Costume vil vi måneden ud sprede den gode stemning sammen med en række inspirerende kvinder, som deler ud af deres ønsker, festoutfits og minder.

Første i rækken er influencer og stylist Trine Kjær, som allerede har fundet kjolen til nytår og elsker at give gaver, der ikke står på ønskelisten.

Hvad ønsker du dig i julegave?

“En ny håndsteamer, Bottega Veneta-sandaler og viskestykker til vores køkken, der (forhåbentligt) bliver færdigt lige inden jul.”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har givet?

“Det er svært – for i virkeligheden er det jo modtageren, der bedømmer, hvor god gaven er. Jeg ved dog, at min mand altid bliver glad, hvis jeg køber noget fra Prada. Generelt elsker jeg at give ting, der ikke står på ønskesedlen.”

Hvad er den bedste julegave, du nogensinde har fået?

“Jeg synes generelt, at min familie er vildt gode til at købe gaver. Jeg har helt klart de stærkeste julegaveminder fra min barndom, hvor julegaver fylder alt i ens bevidsthed. Jeg kan blandt andet huske, at jeg ønskede mig en hund, der kunne bjæffe og gå, og jeg var så lykkelig, da den lå under træet. I nyere tid må den bedste gave være fra julen 2016, hvor min kæreste på auktion havde købt kaffekanden fra mit yndlingsstel Konkylie af Arne Griegst for Royal Copenhagen.”

Hvad er dit go-to outfit til julefrokoster?

“Suits, suits, suits. Jeg elsker at have suits på. Det er så tilpas underspillet, og hvis jeg føler, at det skal gøres mere festligt, putter jeg glimmer på øjenlågene.”

Hvilken nytårskjole skal du have på i år?

“Jeg skal have min elskede kjole fra Totême på, som jeg både har i beige og sort. Så nu må vi se, hvilket humør jeg er i.”

Hvilken jakke skal holde dig varm denne vinter?

“Jeg vil så gerne have denne sandfarvede frakke fra Acne Studios.”

Har du et nytårsforsæt?

“Jeg har netop downloaded skridttælleren Pacer, og de sidste 14 dage har jeg gået minimum 10.000 skridt hver dag. Det gør noget godt for min fysik og ikke mindst for mit sind, så det vil jeg meget gerne fortsætte med i 2020.”