Ugens Costume Icon: “Da jeg dansede ballet, blev jeg kaldt pastelpige. Derfor lavede en veninde og jeg mærket Les Pastels”

Anna Westerholm blev udvalgt til at være ansigt i kampagnen for Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes muntre Instagramprofil.

Hvordan vil du beskrive din stil?
“Sød med kant. Jeg går kun i lyse farver og mest i pigede og feminine silhuetter, men jeg er ikke bange for at eksperimentere med forskellige materialer og former. Jeg elsker alt, der er voluminøst og ekstravagant og hader, hvis noget sidder stramt.
Da jeg dansede ballet på Det Kongelige Teater, blev jeg kaldt for pastelpige. Det førte til, at jeg sammen med min veninde/kollega lavede et mærke, der hedder Les Pastels.”

Hvad er dine yndlingsbrands lige nu?
“Jeg har ikke nogle deciderede yndlingsbrands, menjeg ville elske at gå i Ganni, Jacquemus, La Veste og Sea New York.”

Hvor finder du stilinspiration?
“Jeg bliver inspireret af tøj i sig selv. Jeg går mest i vintage og seconhand-tøj og elsker at tøjet har haft et tidligere liv, samtidig med at det er unikt. Prinsesse Diana er et ikon, hvor jeg kan forholde mig til stilen. Jeg elsker, at hun var en stilkamæleon, som kunne gå i alt fra casual joggingtøj til suits og gallakjoler.”

Hvad er dit go-to-outfit, når du har tøjkrise?
“Jeg har meget sjældent tøjkrise, og det er nok fordi, jeg rigtigt godt kan lide det tøj, jeg har. Men hvis jeg havde tøjkrise, ville det nok være på grund en dårlig dag, og så ville jeg tage en sød og behagelig kjole på, for det kan umuligt gå galt.”

Hvem bliver du inspireret af?
“Af mine venner, glade mennesker på gaden og mennesker, der arbejder hårdt for deres drømme.”

Hvordan vil du beskrive din Instagram-profil?
"Min instagram er harmonisk, positiv og munter. Jeg bruger den som en billeddagbog, og jeg elsker, at jeg kan kigge tilbage på mine billeder og minde mig selv om alle de gode øjeblikke, jeg har haft. Jeg er lidt ligeglad, men hvor mange likes og følgere jeg får, jeg håber bare, at jeg kan inspirere dem, der vælger at følge med.”

Hvor vil du helst rejse hen i en uge?
“New York! Jeg har ikke været der endnu, men jeg ved bare, at jeg ville elske den by. Jeg ville trave igennem alle vintagebutikkerne og spise lækker mad. Jeg ville nok rejse derhen med mine to bedste veninder.”

Hvor ville du helst rejse hen i en weekend?
“Måske Biarritz, Corsica eller Normandiet i Frankrig. I begyndelsen af september flytter jeg til Paris, hvor jeg skal studere, så jeg bliver jo nødt til at finde de bedste getaway-steder i mit nye hjemland. Jeg elsker at rejse til lande og byer, som jeg aldrig har besøgt før.”

Hvad er dit bedste skønhedstip?
“Sov meget, drik en masse vand, og gør alt hvad du kan for at være lykkelig!”

Hvad er dit yndlingsskønhedsprodukt?
“Biodermas Sensibio H2O micelle solution. Jeg bruger den hver morgen og aften, efter at jeg har skyllet mit ansigt med koldt vand. Bioderma laver skånsomme produkter, der er gode til min sarte hud.”

Hvilken skønhedstrend ville du ikke være foruden?
“Jeg bruger ikke makeup til hverdag, men hvis jeg skal ud en aften, elsker jeg at gå all in på glitter og farverige øjenskygger og eyelinere.”

Hvad var dit seneste køb?
“Mit seneste køb er et grønt suit lavet i hør, som jeg købte i en secondhand-butik. Jeg er rigtig glad for det, da den både er behagelig og smart.”

Hvad er dit bedste køb?
“Jeg har ikke købt så meget endnu i 2020 grundet corona, men mit bedste køb er nok en secondhand satinkjole fra Ganni med tusindfryd, som jeg fik til en rigtig dejlig pris. Den havde jeg ledt efter i over et år, da den er ret sjælden.”