Ugens Costume Icon “Det har i mange år været mit lille trick til mine krøller”

Emilie Nielsen blev udvalgt til at være ansigt i kampagnen for Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes æstetiske Instagramprofil.

Hvem bliver du inspireret af?
“Jeg bliver utrolig inspireret af Elsa Hosk og Mathilde Gøhler. De er begge så gudesmukke, og jeg er vild med deres æstetik indenfor mode og boligindretning.”

Hvordan vil du beskrive din Instagram profil?
“Min instagram har altid været mit frirum til at kunne udfolde mig kreativt med billeder og er gået hen og blevet til et slags portfolio for mig. Det er en blanding af hverdagsbilleder og iscenesatte billeder, som jeg håber kan være en inspiration for dem, som følger mig.”

Hvor vil du helst rejse hen i en uge?
“Jeg gad virkelig godt tage en uge et sted i SydItalien. Jeg er næsten ligeglad, hvor i Syditalien, bare jeg kan få lov til at spise uanede mængder pasta og få oplevet det lokale i byen.”

Hvor ville du helst rejse hen i en weekend?
“Jeg var på Ystad Saltsjobad sidste år, og det var fantastisk. Så jeg ville bestemt ikke have noget imod at bruge endnu en weekend der!”

Hvordan skal du bruge din sommer?
“Den skal bruges ude på landet hos mine forældre, så tit jeg nu kan komme til det. Jeg er født og opvokset i Kalundborg, så selvom jeg nu bor i København, vil jeg altid være em country girl i hjertet. For mig er der intet, der slår en sommer på landet. Der er en helt anden ro, renere luft og mere plads.”

Hvad er dit bedste skønhedstip?
“Hvis du har krøllet hår, så prøv at kramme E-vitamin-håndcreme i håret, når det er nyvasket og vådt. Derefter skal du lade det lufttørre. Dine krøller bliver gennemfugtede og meget mere definerede! Det har været mit lille trick til mine krøller i mange år. Alle håndcremer kan bruges, det er bare supervigtigt, at der er E-vitamin i.”

Hvad er dit yndlings-skønhedsprodukt?
“Dior Maximizer lip gloss. Jeg købte den for første gang sidste år, nu har jeg den altid i håndtasken og kan ikke gå en dag uden at bruge den. Den er simpelthen så god!”

Hvad er dit bedste køb i 2020?
“Helt klart min brune Bottega Veneta-skuldertaske. Den var alle pengene værd, og jeg føler, at den går godt til alle mine outfits.”