Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Processed with VSCO with a5 preset

Ugens Costume Icon “Dette neglekit får mine negle til at se ud som om, at de har været en tur forbi negledamen”

Sabatina Thi Dieu blev udvalgt til at være ansigt i Costumes sommerkampagne via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes Instagram-profil.

Hver uge præsenterer Costume Ugens Icon, hvor redaktionen udvælger en af de profiler, som har meldt sig til at deltage i kampagner via platformen Society Icon – en app, der muliggør samarbejder mellem Instagramprofiler og brands.

Bliv selv Icon

Du kan selv blive Icon, og du behøver hverken at være influencer eller have mange følgere for at blive udvalgt til samarbejder. Det essentielle er, at du kan spejle dig i Costumes univers, og at du ønsker at være en del af det.

Du kan downloade appen på App Store eller Google Play.

Husk at bruge koden COSTUMEICON for at logge ind.

Mød Ugens Icon: Sabatina Thi Dieu

Denne uge kan du møde Sabatina Thi Dieu, som er blevet udvalgt til at være ansigt for vores sommerkampagne.

Hvordan vil du beskrive din stil?
“Meget enkel og nogle gange med et farvepift. Min garderobe er fyldt med blazere, lige for tiden oversize. Jeg sammensætter dem gerne med en enkel slip in-kjole eller et par matchende habitbukser og et par hvide sneakers eller et par sandaler med lav hæl.”

Hvad er dine yndlingsmærker lige nu?
“Jeg er forelsket i Gannis silkekjoler og derudover har jeg et godt øje til Burberry.”

Hvor finder du stilinspiration?
“Fra de seneste modeshows, der efterfølgende bliver stylet på en mere hverdagsvenlig måde og vist på Instagram gennem influencere. Jeg bliver også nemt inspireret af at gå gennem de københavnske gader.”

Hvad er dit go-to outfit, når du har tøjkrise?
“ALTID en blazer og et par matchende habitbukser. Det er en sikker vinder hos mig, og derfor elsker jeg at finde nye sæt til garderoben, hvis jeg (igen) kommer i en tøjkrise.”

Hvem bliver du inspireret af?
“Jeg bliver ofte inspireret af forskellige Instagramprofiler, som jeg følger. Josefine H.J. og Sophia Roe inspirerer med deres enkle stil, men jeg bliver også inspireret af Emili Sindlevs farverige garderobe.”

Hvordan vil du beskrive din Instagram-profil?
“Fyldt med outfits, detaljer og himmel.”

Hvor vil du helst rejse hen?
“Til Santorini for at opleve deres smukke udsigter og det skønne vejr eller en weekend til Paris eller Rom for at opleve deres kultur, shoppe og nyde masser af pasta.”

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Jeg skyller mit ansigt hver morgen og aften og bruger derefter en god dag- og natcreme for at holde huden hydreret og blød.”

Hvad er dit yndlings skønhedsprodukt?
“Jeg kan ikke undvære min dagcreme, som lige nu er Chanels Hydra beauty nutrition.”

Hvad er dit seneste køb?
Le Maxi Macaron Gel Manicure Kit fra Le Mini Macaron med ekstra neglelakker. Jeg elsker, at jeg kan lave min egen manicure hjemme. Det begyndte med, at jeg hver måned fik lavet akrylnegle hos en salon, men det var ikke sundt for mine negle, da de begyndte at blive meget tynde og knækkede nemt, hvis jeg ikke havde akryl på. Jeg begyndte derfor at bruge negleforstærker og ganske almindelig neglelak, men det krakelerede for hurtigt. Derfor fandt jeg frem til dette neglekit, der får mine negle til at se ud som om, at de har været en tur forbi negledamen – og de holder i tre uger. Det er egentlig ret nemt at gå i gang med. Det eneste, det kræver, er lidt tålmodighed til at starte med, da man skal file sine negle grundigt. Jeg giver gerne mine negle lidt flere lag, så farven bliver mere klar. Det største plus er, at neglene er tørre med det samme, efter at de har været under lampen. Efter akrylbehandlinger reddede dette køb mine negle.”

Processed with VSCO with a5 preset
Mere om Interview? Få Costumes nyhedsbrev