© Anna Xian Hansen

Ugens Costume Icon: "Dette produkt får huden til at virke mere spændstig og levende"

Anna Xian Hansen er blevet udvalgt til at være ansigtet udadtil i en kampagne for Costume. Lad dig inspirere af hendes gode råd til sund hud.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Mit bedste tip er aldrig at gå ned på creme og fugt. Jeg smører altid bodylotion på, så snart jeg kommer ud af badet, og min hud stadig er fugtig. Så føler jeg, at cremen trænger bedre ind, og at huden forbliver smidig i længere tid. Derudover bruger jeg hyaluronsyre som serum, der hjælper med at binde fugten til huden, og som virkelig får ens hud til at virke mere spændstig og levende."

Hvad er dit yndlings-skønhedsprodukt?
"Mit all-time yndlingsprodukt er Weledas Skin food-creme. Den er super fugtgivende og er god i vintertiden, hvor huden bliver lidt tør. Jeg bruger den både til hænder og krop, men også til ansigtet. Selvom jeg har tendens til lidt teenageakne, får cremen ikke min hud til at slå ud. Den virker i stedet som en fugtmaske om natten eller som et beskyttende lag mod vind og vejr om dagen. Jeg har brugt den, siden jeg var barn, og den har virkelig været en lifesaver."

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Hver gang jeg synes, at mit outfit bliver lidt for plain eller farveløst, hjælper det altid at putte neglelak på eller tilføje et ekstra hårspænde eller smykke. Mit bedste stylingtip er derfor aldrig at gå ned på accessories, da det virkelig gør en forskel, selvom det måske ikke virker af meget."

Hvad er dit yndlings-item til foråret?
"Det er måske for tidligt at sige et par Birkenstock, for dem lever jeg i stort set hele sommeren. Men når det stadig er lidt køligere, som det danske forårsvejr jo er, vil jeg nok sige, at mit yndlingsitem er min lyse beige puffer-vest."