Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

image3-2 © Anne Jung Falk

Ugens Costume Icon: "Dette produkt har ændret mit liv"

Anne Jung Falk er blevet udvalgt til at være ansigtet udadtil i en kampagne for Costume. Lad dig inspirere af hendes gode råd til smukke og fyldige vipper.

Hver uge præsenterer Costume Ugens Icon, hvor redaktionen udvælger en af de profiler, som har meldt sig til at deltage i kampagner via platformen Society Icon – en app, der muliggør samarbejder mellem Instagramprofiler og brands.

Bliv selv Icon

Du kan selv blive Icon, og du behøver hverken at være influencer eller have mange følgere for at blive udvalgt til samarbejder. Det essentielle er, at du kan spejle dig i Costumes univers, og at du ønsker at være en del af det.

Du kan downloade appen på App Store eller Google Play.

Husk at bruge koden COSTUMEICON for at logge ind.

Mød Ugens Icon: Anne Jung Falk

Denne uge kan du møde Anne Jung Falk, som blev udvalgt til at være et af ansigterne udadtil for Costumes kampagne.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Mine vipper er utrolig vigtige for mig, jeg elsker lange og fyldige vipper, så mit absolutte yndlings-tip er vippeserum. Det produkt har ændret mit liv. Jeg har afprøvet mange forskellige, men M2 beautés Lash serum har givet mig de langt bedste resultater. Og så elsker jeg et godt lashlift. Så kan man lægge både øjenvippebukkeren og mascaraen på hylden - det er fantastisk."

Hvad er dit yndlings skønhedsprodukt?
"Jeg elsker Too faceds bronzer. Den giver et perfekt bronzed look og er super pigmenteret, men samtidig giver den et rigtig naturlig udseende. Den kan jeg ikke leve uden!"

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Først og fremmest, så tilpas altid efter din kropstype. Det er ikke vigtigt, hvilke styles der er på mode, hvis det ikke passer til din kropstype. Forskellige styles fremhæver og minimerer forskellige kropsdele, så det handler om at fremhæve dine bedste sider. Selvfølgelig skal du ikke holde dig tilbage, hvis der er noget, du er helt vild med, men det er en god grundregel. Dernæst handler det for mig 90 procent om sammensætning og knap så meget om brands. Hvis man sætter tøjet rigtigt sammen, kan man få H&M til at ligne en million!"

Hvad er dit yndlings forårs-item?
"Man går aldrig galt i byen med en trenchcoat, og det er efter min mening et musthave her til foråret. Og så har jeg altid et par solbriller med i tasken, det er også vigtigt."

Mere om Interview? Få Costumes nyhedsbrev