Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

image0-4

Ugens Costume Icon: "En chunky støvle giver ens outfit lidt mere kant"

Mød Ugens Costume Icon, Emilie Sofie Als, og lad dig inspirere af hendes æstetiske Instagram-profil.

Hver uge præsenterer Costume Ugens Icon, hvor redaktionen udvælger en af de profiler, som har meldt sig til at deltage i kampagner via platformen Society Icon – en app, der muliggør samarbejder mellem Instagramprofiler og brands.

Bliv selv Icon

Du kan selv blive Icon, og du behøver hverken at være influencer eller have mange følgere for at blive udvalgt til samarbejder. Det essentielle er, at du kan spejle dig i Costumes univers, og at du ønsker at være en del af det.

Du kan downloade appen Society Icon på App Store eller Google Play.

Husk at bruge koden COSTUMEICON for at logge ind.

Mød Ugens Icon: Emilie Sofie Als

Denne uge kan du møde Emilie Sofie Als , som er en del af Costume Icon gennem Society Icon.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Personligt synes jeg, at bryn er en kæmpe del af ens ansigts udseende, så derfor sørger jeg altid for at have pæne øjenbryn. Derudover er jeg blevet stor fan af et lashlift, som gør det nemt i hverdagen at se frisk ud, uden at man skal gøre det store. Jeg har aldrig været den store beauty-ekspert, så derfor har jeg ikke så mange led i min morgen- og aftenrutine. Men en kæmpe go-to, som jeg ALTID gør, er at rense mit ansigt med iS Clinical morgen og aften, så min hud altid fremstår frisk."

Hvad er dit yndlingsskønhedsprodukt?
"Min all time favorite, som jeg altid bruger og derfor må være mit yndlingsskønhedsprodukt, er tørshampoo. Jeg er storforbruger af tørshampoo, da det giver mit hår fylde, så det er nemt at style. Derudover må jeg nok også erkende, at jeg ikke kan undvære min bronzer i min hverdagsmakeup."

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Det må uden tvivl være at købe en oversized blazer, som nok er den type af item, jeg har allerflest af i min garderobe. Jeg synes, at alle kan rocke en blazer – så det må klart være mit bedste stylingtip at anskaffe sig en blazer og rocke den til stort set alle outifts, og især her til sommer!"

Hvad er dit yndlings-forårsitem?
"Mit yndlings-forårsitem må være et par chunky støvler, da jeg synes, de spiller godt med både jeans, nederdele og kjoler. Det er med til at pifte et outfit op – jeg synes, at en chunky støvle giver ens outfit lidt mere kant."