Ugens Costume Icon: "I løbet af en dag bliver huden snavset af ting, man ikke kan se"

Mie Knudsen blev udvalgt til at være ansigtet udadtil i kampagner for blandt andet Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes gode råd til en renere hud.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Jeg renser min hud både morgen og aften. Det er ikke kun, hvis jeg har makeup på, at jeg gør det – for mig er det lige så vigtigt at rense huden, selvom jeg ikke har makeup på. Jeg har lært, at huden i løbet af en dag bliver snavset af ting, man ikke kan se, for eksempel bakterier og luftforurening. Det giver også bare en rar følelse at rense huden og derefter tage en lækker creme i ansigtet. Og så elsker jeg at have en masse olier og masker til mit hår, efter jeg har været i bad, så føler man sig helt komfortabel."

Hvad er dit yndlings-skønhedsprodukt?
"Jeg er helt vild med Benefits Cheek stars, som er en mini-palette med Hoola-bronzeren og to forskellige blushes. Den ene hedder Sugarbomb, og den anden hedder Georgia, de er så flotte!"

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Det er helt klart at klæde sig efter sit humør! Jeg kan sagtens komme i helt normale denimbukser og en basic sweater den ene dag, og den anden dag komme i en lyserød kjole med glimmerbukser indenunder. Jeg synes, at jeg automatisk bliver gladere, når jeg føler mig tilpas i mit outfit. Så mit stylingtip er helt klart, at man bare skal klæde sig efter sit humør!"

Hvad er dit yndlingsitem i din vintergarderobe?
"Det er helt klart en vinterjakke! Jeg er helt hooked på jakker generelt, og min mor vil nok mene, at jeg ejer lidt for mange."