© Smilla Bramm

Ugens Costume Icon: “Jeg husker at lade min hud få luft”

Smilla Bramm blev udvalgt til at være et af ansigterne udadtil i flere kampagner for Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes Instagram-profil.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Jeg husker at lade min hud få luft. Jeg sørger altid for at tage min makeup af om aftenen, inden jeg skal sove. Hvis jeg ikke skal noget en dag eller weekend, har jeg makeup-fri dage."

Hvad er dit yndlings skønhedsprodukt?
"Mit ultimative yndlings skønhedsprodukt er min eyeliner fra Yves Saint Laurent, som hedder Shocking. Jeg bruger stort set eyeliner hverdag, fordi det fremhæver mine øjne og giver mig det kendte fox eye-look, som får mig til at se lidt bossy ud."

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Jeg får min casual tøjstil til at se mere stilig ud med masser af smykker og accessories. Jeg har oftest en oversized blazer på med matchende underdel, som sidder løst, da jeg føler, at det sidder mest behageligt og passer bedst til min kropsform. Derudover giver det en business-vibe, som jeg godt kan lide. Jeg elsker at føle mig tilpas i mit tøj, hvilket jeg også sagtens kan, når jeg tager en masse smykker og accessories på."

Hvad er dit bedste sundhedstip?
"Drik to liter vand hver dag. Jeg starter dagen med et glas vand, fordi det hjælper mig med at vågne, og efter en lang nattesøvn er kroppen dehydreret og har brug for væske. I mine øjne er noget af det sundeste, du kan gøre for dig selv, at drikke to liter vand om dagen, og samtidig er det også noget af det nemmeste."