Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

75832917-A067-4996-B1C2-6B05F9CD7B8A-003B2E49-BC86-4D02-825B-D4A378C8A8FD © Smilla Bramm

Ugens Costume Icon: “Jeg husker at lade min hud få luft”

Smilla Bramm blev udvalgt til at være et af ansigterne udadtil i flere kampagner for Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes Instagram-profil.

Hver uge præsenterer Costume Ugens Icon, hvor redaktionen udvælger en af de profiler, som har meldt sig til at deltage i kampagner via platformen Society Icon – en app, der muliggør samarbejder mellem Instagramprofiler og brands.

Bliv selv Icon

Du kan selv blive Icon, og du behøver hverken at være influencer eller have mange følgere for at blive udvalgt til samarbejder. Det essentielle er, at du kan spejle dig i Costumes univers, og at du ønsker at være en del af det.

Du kan downloade appen på App Store eller Google Play.

Husk at bruge koden COSTUMEICON for at logge ind.

Mød Ugens Icon: Smilla Bramm

Denne uge kan du møde Smilla Bramm, som er blevet udvalgt til at være et af ansigterne udadtil for Dior Cosmetics' kampagne.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Jeg husker at lade min hud få luft. Jeg sørger altid for at tage min makeup af om aftenen, inden jeg skal sove. Hvis jeg ikke skal noget en dag eller weekend, har jeg makeup-fri dage."

Hvad er dit yndlings skønhedsprodukt?
"Mit ultimative yndlings skønhedsprodukt er min eyeliner fra Yves Saint Laurent, som hedder Shocking. Jeg bruger stort set eyeliner hverdag, fordi det fremhæver mine øjne og giver mig det kendte fox eye-look, som får mig til at se lidt bossy ud."

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Jeg får min casual tøjstil til at se mere stilig ud med masser af smykker og accessories. Jeg har oftest en oversized blazer på med matchende underdel, som sidder løst, da jeg føler, at det sidder mest behageligt og passer bedst til min kropsform. Derudover giver det en business-vibe, som jeg godt kan lide. Jeg elsker at føle mig tilpas i mit tøj, hvilket jeg også sagtens kan, når jeg tager en masse smykker og accessories på."

Hvad er dit bedste sundhedstip?
"Drik to liter vand hver dag. Jeg starter dagen med et glas vand, fordi det hjælper mig med at vågne, og efter en lang nattesøvn er kroppen dehydreret og har brug for væske. I mine øjne er noget af det sundeste, du kan gøre for dig selv, at drikke to liter vand om dagen, og samtidig er det også noget af det nemmeste."

Mere om Interview? Få Costumes nyhedsbrev