Ugens Costume Icon: “Sådan får du bløde, fyldige læber”

Nina Ranch blev udvalgt til at være ansigt i kampagnen for A-DERMA og teste deres nye produkt. Lad dig inspirere af hendes Instagram-profil.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
“Måske et lidt mærkeligt tip, men det virker, og jeg har derfor fulgt det i mange mange år: Jeg børster mine læber med tandbørsten hver morgen og aften. Ved at børste læberne eksfolierer du huden og øger blodcirkulationen.Sådan får du bløde, fyldige læber. Husk altid at slutte af med en god læbepomade.”

Hvad er dit yndlings skønhedsprodukt?
“Mit yndlings skønhedsprodukt er uden tvivl A-retinoid 5% fra RAZspa. A-retinoid, som primært består af A-vitamin, en kraftig antooxidant i sin reneste form – produktets egenskab er at forbedre hudens struktur, afhjælpe uren hud, mindske rynker og forbedre solskader. Produktet er altså i stand til at påvirke hudcellerens opførsel.”

Hvad er dit bedste stylingtip?
“Jeg er vild med at style mine badedragter som toppe. Der findes så mange smukke badedragter i alverdens farver og udskæringer. Jeg kan simpelthen ikke dy mig for kun at bruge dem om sommeren.”

Hvad er dit bedste sundhedstip?
“Husk at give dig selv tid til at afstresse i hverdagen med, hvad du end holder af – for mig er det ved at gå ture med min hund i naturen med podcast/lydbøger i ørene.”