Ugens Costume Icon: "Sådan undgår jeg, at min hud ser grå og trist ud"

Caroline Cramer blev udvalgt til at være et ansigt i kampagner for Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes sommerlige Instagram-profil.

Hvad gør dig lykkelig?
"Når jeg tænker på de lykkeligste stunder i mit liv, er det uden tvivl sammen med mennesker, jeg holder af og som også holder af mig. Jeg er taknemmelig for min familie, min kæreste og mine venner, som allesammen er med til gøre mit liv mere værdifuldt."

Hvor vil du helst rejse hen?
"For en uge ville jeg rejse til Kreta i Grækenland og koble af, nyde solen og landets smukke strande og arkæologiske vidundere.
For en weekend ville jeg rejse til Paris for at opleve byens seværdigheder og de mange kultur- og madoplevelser. Enten med en god veninde eller med min skønne kæreste."

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Til dette skønhedstip skal du bruge en klud og to skåle - en med varmt og en med iskoldt vand. Man starter med at væde kluden i det varme vand og masserer huden i cirka et minut, herefter gentager man med det kolde vand. Tricket er med til at stimulere blodcirkulationen, og sådan undgår jeg, at min hud ser grå og trist ud."

Hvad er det bedste skønhedsprodukt, du kender?
"Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Ansigtscremen låser alt fugten inde, så man opnår en flot hud med en sund glød."

Hvad har du senest brugt 1.000 kroner på?
"Tenna Bracelet fra Maanesten, som er det fineste sommerarmbånd."