Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Billede-3

Ugens Costume Icon: "Sådan undgår jeg, at min hud ser grå og trist ud"

Caroline Cramer blev udvalgt til at være et ansigt i kampagner for Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes sommerlige Instagram-profil.

Hver uge præsenterer Costume Ugens Icon, hvor redaktionen udvælger en af de profiler, som har meldt sig til at deltage i kampagner via platformen Society Icon – en app, der muliggør samarbejder mellem Instagramprofiler og brands.

Bliv selv Icon

Du kan selv blive et Icon, og du behøver hverken at være influencer eller have mange følgere for at blive udvalgt til samarbejder. Det essentielle er, at du kan spejle dig i Costumes univers, og at du ønsker at være en del af det.

Du kan downloade app'en på App Store eller Google Play.

Husk at bruge koden COSTUMEICON for at logge ind.

Mød Ugens Icon: Caroline Cramer

Denne uge kan du møde Caroline Cramer, som er blevet udvalgt af Dior Cosmetic til at være ansigt for deres kampagne.

Hvordan vil du beskrive din stil?
"Min stil er meget blandet. Siden jeg var helt lille, har jeg været fascineret af det lidt mere rå og drengede look, men med årene har det ændret sig, så jeg også omfavner det mere fine look. Jeg finder inspiration fra forskellige Instagram-profiler, men jeg har altid haft min helt egen stil."

Hvem bliver du inspireret af?
"Personer, som formår at vise, at man er god som man er, og at man skal acceptere hinanden uanset, hvordan man ser ud. Eksempelvis Melissa Bentsen, som viser, at det ikke er nødvendigt at redigere sine billeder og dermed sætter fokus på, at vi ikke skal lade os definere af vores usikkerhed. Hannah Schönberg er også en stor inspiration, da hendes profil viser de sommerlige vibes, som jeg også elsker at vise på min profil."

Hvad er dine yndlings brands lige nu?
"Maanesten, som laver de smukkeste smykker, der kan pifte et hvert outfit op. Jeg er også blevet helt vild med mærket Baum und Pferdgarten, som har nogle fede unikke styles."

Hvordan vil du beskrive din Instagram-profil?
"Sommerlig og præget af mange rejser og oplevelser med familie, kæreste og venner. Min profil viser, hvem jeg er, og er med til at fortælle om mit liv og mine gode stunder."

Hvad gør dig lykkelig?
"Når jeg tænker på de lykkeligste stunder i mit liv, er det uden tvivl sammen med mennesker, jeg holder af og som også holder af mig. Jeg er taknemmelig for min familie, min kæreste og mine venner, som allesammen er med til gøre mit liv mere værdifuldt."

Hvor vil du helst rejse hen?
"For en uge ville jeg rejse til Kreta i Grækenland og koble af, nyde solen og landets smukke strande og arkæologiske vidundere.
For en weekend ville jeg rejse til Paris for at opleve byens seværdigheder og de mange kultur- og madoplevelser. Enten med en god veninde eller med min skønne kæreste."

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Til dette skønhedstip skal du bruge en klud og to skåle - en med varmt og en med iskoldt vand. Man starter med at væde kluden i det varme vand og masserer huden i cirka et minut, herefter gentager man med det kolde vand. Tricket er med til at stimulere blodcirkulationen, og sådan undgår jeg, at min hud ser grå og trist ud."

Hvad er det bedste skønhedsprodukt, du kender?
"Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Ansigtscremen låser alt fugten inde, så man opnår en flot hud med en sund glød."

Hvad har du senest brugt 1.000 kroner på?
"Tenna Bracelet fra Maanesten, som er det fineste sommerarmbånd."

Mere om Interview? Få Costumes nyhedsbrev