Ulrikke Toft Simonsen er med i ny kampagne, der sætter fokus på de gode ting ved lockdown

Vi har talt med den smukke model om VERO MODA-kampagnen, joggingsæt og smarte tips til hjemmearbejdsdagene.

Ulrikke Toft Simonsen er model, skuespiller og arkitektstuderende. Hun bor i København med sin forlovede Brian, også kendt som Lord Siva, og deres hund, og så er hun lige nu aktuel i en ny kampagne for VERO MODA, som sætter fokus på de positive ting og slow living-muligheder, der følger med en lockdown.

Bliv klogere på kampagnen og smukke Ulrikke, som deler, hvad den usædvanlige tid har givet netop hende af gode ting, og hvordan hun får det bedste ud af hjemmearbejdsdagene.

VERO MODAs kampagne handler om "the joy of missing out"

Kampagnen Portraits by VERO MODA handler om at nyde de muligheder, som en lockdown skaber. Det kan være at lære dig selv og dem omkring dig at kende på en ny måde eller at åbne øjnene op for hvilken fantastisk by, du lever i. De kalder det ‘JOMO’ - the joy of missing out. For nu hvor vi ikke kan gå glip af særlig meget, kan vi i stedet nyde at tage det helt roligt.

I kampagnen bliver vi lukket ind hos modellerne Amanda Nørgaard og Ulrikke Toft Simonsen.

En forandret hverdag under lockdown

Som kampagnen også fokuserer på, er der ingen tvivl om, at verden har ændret sig, og at de fleste står over for en helt ny hverdag. For Ulrikke ser hendes typiske dag nu for eksempel også anderledes ud end før:

"En normal dag for mig under lockdown er at sove lidt længere end normalt, fordi jeg ikke skal ud af døren. Jeg er nok et af de mennesker, som har det lidt for godt med bare at have "slasketøj" på hele dagen. Som regel sidder jeg og arbejder med mine skoleopgaver mellem 9 og 17-ish, afbrudt af ture med hunden eller indkøb indimellem. Om aftenen hænger jeg som regel ud med nogle veninder eller min kæreste og spiller brætspil eller ser serier. Lige nu er jeg i gang med Downton Abbey, så det er mange timer dér, hehe."

Ulrikke har altid vidst, at hun ville arbejde med noget kreativt. Hun læser nu til arkitekt på Det Kongelige Akademi.

© VERO MODA

Hold fokus på de gode ting, der kan komme ud af lockdown

Selvfølgelig er det forståeligt, at mange savner, hvordan det hele plejede at være – og vi savner ting som fester, venner og rejser. Men indtil det hele bliver normalt igen, bør vi ifølge VERO MODA prøve at nyde de nyopståede muligheder, som en lockdown-situation giver. Lige pludselig har vi ikke så overfyldte kalendere og stressede hverdage, men vi har tid til at slappe helt af og dyrke det, vi har lyst til. Det har Ulrikke mærket:

"Noget positivt, som jeg synes, at der er kommet ud af lockdown, er, at jeg virkelig får slappet af og plejet mine nærmeste venskaber og mit forhold til min kæreste."

Ulrikke er født og opvokset i Aarhus, men bor nu på Nørrebro.

© VERO MODA

Et godt tip til at forkæle dig selv på hjemmearbejdsdagene

En af de største omvæltninger for mange er, at alting pludselig foregår derhjemme – også læsningen eller arbejdet. Til dét har Ulrikke et smart tip:

"Mit tip til en god hjemmearbejdsdag er at fylde dit køleskab med alle de ting, du bedst kan lide. Jeg elsker selv grapefrugt, mango, maltrugbrød fra Emmerys, en lækker ost og dåsecola. Giv dig selv alle de luksusting, som en normal hverdag på farten ikke kan give dig – nemlig fri adgang til alle de goder, der er ved at være hjemme hos dig selv."

Giv dig selv alle de luksusting, som en normal hverdag på farten ikke kan give dig.

Tip: Skab et chic urban look med en cool, oversized blazer, som kan kombineres med alt. Du kan for eksempel lave en fed kontrast til den maskuline jakke ved at sætte den sammen med en feminin blomstret kjole.

© VERO MODA

3 hurtige fra Ulrikke

  1. Mit go to-outfit lige for tiden er et gråt joggingsæt fra H2O Fagerholt. Det er super blødt og lækkert at have på, og samtidig er fittet bare sindssygt pænt og ikke slasket.

  2. Mit bedste stylingtip er at starte med dét item eller den ting, du har mest lyst til, og så udvikle det derfra. Altså hvis du ved, at du vil have opsat hår, så start dér, og find et outfit, der matcher. Eller hvis der er en trøje, du har det fedt over for tiden, så tag den på først og få resten af dit outfit til at passe til.

  3. Mit yndlingsitem fra VERO MODA SS1-kollektionen er helt sikkert deres bikeragtige høje boots.

Her ses de høje biker boots, som Ulrikke er vild med. Du kan se og shoppe sko fra VERO MODA lige her.

© VERO MODA

Shop nye items fra VERO MODA

Du kan shoppe nyheder fra VERO MODA og se flere billeder af de smukke kvinder lige her.