Supermodellen Ulrikke på NorthSide Festival

Ulrikke Toft Simonsen på NorthSide: Sådan får du energi til at feste hele natten

Det er sommer, og det betyder festivaltid. Den danske model deler sine personlige tips og tricks til god festivalstil på NorthSide

Model og studerende Ulrikke Sandvad Toft Simonsen, 24 år, holder meget af at besøge NorthSide – i år er det mest af alt på grund af The Internet og N.E.R.D, men at det foregår i hjembyen Århus er bestemt også et plus. Og så er der lige de der pizzaer med mayonnaise på ...

DET GLÆDER JEG MIG TIL PÅ NORTHSIDE

“Helt klart mest musikken og stemningen på festivalen, men det er også fedt, at det er i min hjemby Århus. Derfor får jeg nemlig også lov at se familie og venner ved samme lejlighed.”

DET SKAL JEG HØRE

“En af grundene til, at jeg skal på NorthSide, er, at de har et helt overdrevent godt musikprogram – jeg har en lang liste over den musik, jeg skal høre. Den inkluderer blandt andet Björk, N.E.R.D og så selvfølgelig Nik & Jay – så er det, som om, jeg er 13 år igen. Derudover skal jeg høre Rex Orange County, C.V Jørgensen, Diplo og Tyler The Creator, og noget af det, jeg glæder mig allermest til: The Internet.”

DET SKAL JEG HAVE PÅ

“Et tracksuit. Det er komfortabelt, og så fungerer det godt til både at stå, sidde og danse i, samtidig med at det er rigtig stilet. Og gummistøvler er et must – det giver næsten sig selv hvorfor, ik?”

MIT BEDSTE MINDE

“Mit bedste minde fra festivalen er helt klart sidste år, hvor min papfar, Thomas Helmig, optrådte der. Jeg stod sammen med min mor og mine søskende og hørte det, og for mig er hans musik bare ren nostalgi, fordi jeg er vokset op med at være med til hans koncerter.”

MIT BEDSTE NORTHSIDE-TIP

“Husk at spise masser af mad og ikke bare drikke alkohol, så kan du feste hele natten.”

HER SPISER JEG

“Jeg elsker NorthSides pizzabod, fordi deres pizzaer har alt det topping, der normalt er på en pizza, og derudover er der mayonnaise på. Superfråderen.”

DET DRIKKER JEG

“På festivalen drikker jeg mest gin og tonic eller øl. Det kan man heldigvis få de fleste steder.”

HER SOVER JEG

“Jeg sover stort set altid hos mine forældre eller hos en af mine veninder. På NorthSide sover man ikke på festivalen, og det er noget af det, der gør den ekstra lækker.”

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF