© Christel Pixi af Kenneth Nguyen / Venede Budny af Veneda Budny

Vi vil se din tatovering!

Vis os din flotteste tatovering, eller en tegning af en du skal have lavet, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kroner til en ny tattoo

5. august 2014 af Trine Oehlenschlæger Joensen

Den næste måned sætter vi på Costume.dk fokus på tatoveringer, og hver tirsdag vil du kunne læse en ny artikel om emnet. Her vil skønne modedamer vise deres flotteste tattoos frem, modeeksperten give sit bud på tatoveringernes betydning i modebracnhen og tatovøren Marija Ripley fra The Sailor's Grave fortælle os om de største tatoveringstendenser netop nu (se plan for udgivelser herunder og hold øje med costume.dk/tatovering). Lad dig inspirere af kunstformen og måske også til, hvordan din første eller næste tatovering skal se ud. 

Sådan deltager du

Upload et billede til Instagram af en af dine flotte tatoveringer eller af en tegning, der viser, hvad det er, du gerne vil have lavet - og husk at bruge hashtagget #costumetatovering. Så deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kroner til The Sailor's Grave, hvor Marija vil tatovere dig. Det er Marija, der udvælger vinderen og denne får direkte besked og offentlliggøres her på Costume.dk samt på Instagram. Det er ikke et krav, at du har en tatovering i forvejen for at kunne deltage.

Konkurrencen slutter 4. september 2014, hvor vi vil finde en vinder. Vinderen kontaktes via Instagram og offentliggøres på Costume.dk.

Tatoveringsfokus på Costume.dk

5. august: Modellen Veneda Budny viser dig sine tatoveringer og fortæller om deres betydning.

12. august: Dj Christel Pixi viser sine (forholdsvis) store kunstværker frem og fortæller om den tatovering, der betyder aller mest for hende.

19. august: Blogger Marie Jedig er den sidste modedame i rækken, der viser sine tatoveringer frem.

26. august: Tatovøren Marija Ripley fra The Sailors Grave fortæller dig om de største tendenser i branchen netop nu og om forskellen mellem mænd og kvinders tatoveringer. Derudover vil vores digitale modechef, Camille Berner, fortælle om sin oplevelse med at få fjernet tatoveringer.

2. september: Modeekspert, Chris Pedersen, giver sit syn på tatoveringer og deres plads i modebranchen.

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste