Isabel Marant giver os følelsen af ...

Vi har spurgt topmodellen, butiksejeren, moderedaktøren og storforbrugeren, hvorfor de er så vilde med Isabel Marant

1 / 5

Vi elsker Isabel Marant og i denne måneds Costume kan du derfor komme tættere på den populære designer i vores store interview med hende. Men der er også andre end os, der holder af Isabel Marants design. Mød her en topmodel, fan, forhandler og storforbruger af Isabel Marant.

2 / 5

SÅDAN FØLES DET AT GÅ SHOW OG SKYDE BILLEDER FOR ISABEL MARANT

"Jeg elsker at gå hendes show. Tøjet er altid fantastisk, og hun er simpelthen sådan en inspirerende kvinde, der virkelig ved, hvad hun laver og vil have. Var så beæret over at få lov til at åbne hendes show for to sæsoner siden, hvilket var noget helt specielt for mig."

YNDLINGSITEM FRA DEN NYE KOLLEKTION

"Mit yndlingsitem fra sommerkollektionen er helt klart den røde frakke, hun har lavet. Den er så smuk."

Frakke, Isabel Marant 6.395 kr. (kommer både i rød og sort i butikken i København)

3 / 5

SÅDAN FØLES DET AT SÆLGE ISABEL MARANT

“Jeg er utroligt glad for, at vi har føjet dette fantastiske brand til vores portefølje. Det supplerer de eksisterende brands utroligt godt, og det er et stort privilegium at skulle arbejde med et brand med så stærkt et dna. Det er et elsket brand i Danmark, fordi det rammer tidsånden utroligt godt. Isabels tøj føles aldrig som en uniform – det er pieces, du kan style og sætte sammen på din helt egen måde. Der er ikke en given facit, men plads til personlighed, og anvendeligheden er stor. Tøjet kan med lidt fantasi ofte fungere både til hverdag og fest, og så er der også lagt meget tid i, at det skal være behageligt i brug. Hun har forstået, at en kvinde ofte er allermest sexet, når hun føler sig godt tilpas.”

YNDLINGSITEM FRA DEN NYE KOLLEKTION

“SS15-kollektionen var en super fed oplevelse på catwalken og en sand fornøjelse at købe ind. Derfor er det ikke nemt at vælge ét item. Men jeg er vild med idéen om, at pelslooket ikke længere er forbeholdt vinter, så et godt bud er de fantastiske frakker og lange veste.”

Vest, Isabel Marant 4.895 kr. (kommer både i hvid og sort i butikken i København)

4 / 5

SÅDAN FØLES DET AT STYLE MED ISABEL MARANT

“Jeg elsker at bruge Isabel Marants tøj, når jeg laver modeserier. Det er altid superbrugbart, men har de fineste detaljer og snit, så det både ser smukt og eksklusivt ud på billeder, men samtidig er superanvendeligt i hverdagssammenhæng.”

YNDLINGSITEM FRA DEN NYE KOLLEKTION

“Jeg elsker frakker og baserer tit resten af mit outfit på mit overtøj. Denne skønne, hvide sag fra Isabel Marants cruisekollektion er et friskt pust til min basisgarderobe til foråret.”

Frakke, Isabel Marant ca. 5.800 kr.

5 / 5

SÅDAN FØLES DET AT VÆRE FAN AF ISABEL MARANT

“Det begyndte for mange år siden. Jeg var på vej op til Sacré-Cæur og var inde i en superfin butik på vej derop. Butikken havde noget galleriagtigt over sig, og det var tydeligt, at der blev arbejdet med mange franske designere og kunst. Der var et mindre udvalg fra Isabel Marant i butikken, og det var kærlighed fra det øjeblik. Jeg købte en halskæde og en bluse fra designeren.

Jeg elsker, at der altid er en smule hippievibes i hendes design. Der er som regel mange farver og mønstre og nogle fede detaljer, der gør, at det bare fungerer, og at det ikke ligner noget andet. Jeg har fulgt hende lige siden, og hun formår altid at ramme mig og overraske mig. Hendes snit passer også godt til min krop. Jeg elsker, at jeg kan kombinere styles fra tidligere kollektioner med nye styles, og at du nogle gange kan være i tvivl om, hvilke items, der er fra den nye kollektion – medmindre det er de helt populære styles fra showkollektionen.

Hun er meget tro mod sit brand, og det, synes jeg, er så cool. Det gør, at det har en lang levetid, da det ofte er den samme style, bare i et nyt mønster, en ny farve, eller med en ny detalje. Hun er også god til at arbejde videre med de største tendenser fra showkollektionerne og bruge dem i hendes underlinje, Isabel Marant Etoile, sæsonen efter.”

YNDLINGSITEM FRA DEN NYE KOLLEKTION

“Jeg skal helt klart have de bordeaux gladiatorsandaler. Jeg elsker hendes fodtøj, selvom de helt høje er ret svære for mig at gå i. I det tilfælde får jeg altid min skomager til at kappe cirka en centimeter af højden. Det bliver ikke et problem med disse sandaler.

Og så skal jeg have denne bluse fra Isabel Marant Etoile. Jeg elsker bluserne, og jeg har nogle fra hver eneste sæson, og jeg gemmer dem. Det kan hun altså bare finde ud af.”

Bluse, Isabel Marant 1.400 kr.

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev