jeans mode sæson
© Anna Stokland

Jeansmode 2020

Højtaljede, lavtaljede, lige ben, vide ben, korte eller lange? Mulighederne er uendelige, når det gælder jeans. Vi guider til, hvilke jeans du skal investere i denne sæson.

Jeans går aldrig af mode, og det er et af de items, vi bare ikke kan få nok af. Men det er også en jungle at navigere i. Vi kommer dig til undsætning og guider til, hvilke styles du skal gå efter denne sæson.

Mom jeans

90’ernes såkaldte mom jeans er tilbage, og på trods af navnet kan de behagelige jeans sagtens se cool ud. Tænk Jennifer Aniston og Courtney Cox i Friends, og gå efter højtaljede jeans i en lys farve.

Mom jeans
© Anna Stokland

Vintage-jeans

Er du vild med vintage-looket, kan du gå efter et par jeans, der emmer af 80’er- og 90’er-coolness. Bukserne må gerne være højtaljede, falmede eller lidt slidte. Gå på jagt i din lokale vintage- eller genbrugsforretning, der gemmer sig helt sikkert et par gode fund til overkommelige priser.

Slidte jeans
© Anna Stokland

Flared jeans

Hvis du af og til synes, at dine skinny jeans strammer lidt for meget, vil du elske denne style. Med sine løse ben, der giver en luftig og behagelig silhuet, får du et par jeans, der hverken strammer eller klemmer. Flared jeans har et gennemført løst fit fra talje til ankel – gå gerne efter et par med høj talje for at få dine ben til at syne længere.

Celine jeans
© Anna Stokland

High waisted jeans

De højtaljede jeans er der som sådan ikke noget nyt i. Men det er ikke længere den helt skinny version, der præger tendensen. De højtaljede jeans skal nemlig være boxy eller minde om en boyfriend-version. Den franske designer Isabel Marant viser denne sæson, hvordan du med et bredt bælte skaber en smal talje i de højtaljede jeans.

Jeans
© Anna Stokland

Straight fit

Ganni viser, hvordan de snorlige jeans fra hofte til ankel er blevet en af sæsonens største denim-tendenser. Bukserne er også kendt som relaxed fit, da de har et afslappet look.

jeans
© Ganni