Kendall Jenner - free the nipples - tits
© Vogue

"Jeg elsker, når mine bryster er synlige"

I en ny video fortæller den populære model og realitystjerne, Kendall Jenner, hvorfor hun er vild med at have sine bryster fremme på catwalken

Kendall Jenner er på alles læber i øjeblikket. Hun har formået at pryde et hav af magasinforsider, deltaget i mange forskellige modeshows og ikke mindst skabt harme i balletverdenen.

I en ny video fortæller Kendall, at hun opfatter Marc Jacobs' modeshow i efteråret 2014 som gennembruddet på sin karriere. Hun var dog ikke nervøs for selve catwalken, men i stedet meget begejstret for sit look – hendes barm var nemlig utrolig synlig i en gennemsigtig top.

Kendall Jenner, tits, AW14, Marc Jacobs
© Vogue Runway

"Jeg var ikke nervøs, for jeg var jo iført flade sko, så jeg tænkte, 'jeg falder ikke, jeg kan ikke falde'. Og så var mine bryster synlige, og jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke var nervøs for det – jeg var virkelig begejstret for mine bryster egentlig. Jeg elsker, når mine bryster er synlige. Det er en 'ting', jeg har. Jeg er ung. Når jeg bliver ældre, vil jeg kunne se tilbage og sige: Jeg så godt ud!" fortæller Kendall Jenner.

Se hele interviewet herunder, hvor Kendall også fortæller om det at være en drengepige og om som 10-årig at synes, at modeller havde det sejeste job i hele verdenen.