Jeg har ik’ lavet penge, jeg har lavet damer (og en enkelt mand)

Ugens klumme handler om ikke at gå ned på sine damer - læs med her, og find ud af hvorfor de kan betyde så meget

Dette er en kærlighedserklæring til de dyre damer i mit liv, og den læses bedst med denne sang som underlægningsmusik - spring eventuelt frem til 1 minut og 23 sekunder inde i sangen.

Jeg har lagt mærke til noget: Da jeg var i mine start 20’ere kunne jeg få det helt dårligt over en taske, et par bukser, whatever, som jeg ønskede mig, men ikke havde råd til. Det var nærmest en besættelse, hvilket, kombineret med min manglende evne til at spare sammen (DU ved det bankrådgiver-Jan) virkelig ikke gjorde noget godt for mig.

I takt med, at jeg blev ældre og begyndte at tjene voksenløn, ændrede mine prioriteter sig drastisk. Lige pludselig havde jeg råd til tasken, bukserne, whatever, og så var det ligesom ikke rigtig spændende mere. I stedet begyndte jeg at samle på damer.

Damer som kan fikse mig og ordne mig, få mig til at føle mig bedre tilpas og gøre mig pænere. Og det er ikke noget, man bare lige skaber. Tro mig, det tager år at skabe den helt rigtige kombination af damer til 'fiksning' af én selv. Komplet med fejlbehandlinger, der får ens ansigt til at skalle af (du ved, hvem du er!) og dårlig lagt shellack. Det fortjener ingen.

DAMERNE Jeg har således, i skrivende stund, følgende kvinder i mit liv: negledame, huddame, hårdame, foddame, spraytan-dame, bryndame, fra næste uge en træningsdame og den ene mand, der har sneget sig ind; en laser-mand, der fjerner mine tatoveringer.

Er det overkill? Er det vulgært med mine penge? Er det besværligt at få til at gå op med mit skema (indsæt selv et bu-hu her)? JA! Men jeg er fuldstændig ligeglad. Damerne udgør, uden sammenligning, den største og bedste udgift i mit budget. Faktisk så mange penge, at jeg lyver for mig selv og min mand, men so what.

Jeg elsker det! Jeg er afhængig og ikke til at redde.

ESKPERTEN
Og udover uendelige samtaleemner, en fuldstændig overdreven viden om behandlinger/produkter, og hvad der virker på folk/mig, er jeg efterhånden blevet dameekspert. Som en ikke-krænkende skønhedsudgave af Julien Blanc kan jeg med stor præcision fortælle alle på min vej, hvem der kan fikse det skønhedsagtige issue, de måtte gå rundt og kæmpe med.

Så Line, Svetlana, Trine, Mie, Signe, Charlotte, snart Joanna og selvfølgelig Jørgen - tak for jer, og for alt det I gør for mig.

Jeg kan kun anbefale alle, at få sig en dame eller fire, og jeg står altid til rådighed for en anbefaling eller ti.

Og hvis du ikke har tid eller lyst til at invitere en dame ind i dit liv, kan jeg anbefale dig, at kigge forbi Costumebeauty.dk, hvor du løbende bliver guidet til alt godt i skønhedsverdenen – og det er en del. Det er heller ikke værst.